ekran kartı rem ayarı

BURAK212

New member
Reaction score
0
geforce go 7400 ekran kartım var 128 bilgisayarın önceki remi 1gb ben 2.5gb yaptım ekran kartının rem ayarını yükseltsem işe yararmı yada böle bişey oluyomu oluyosa nerden bu ayarı yapıcam yardımcı olursanız sevınırım bılgısayarım hp pavilion dv6000

Ekran kartları üzerindeki RAM'ler değişmez yada upgrade olmaz. Ekran kartı üzerindeki RAM chipleri karta entegredir (lehimlidir).

Ekran kartları üzerindeki RAM'ler değişmez yada upgrade olmaz. Ekran kartı üzerindeki RAM chipleri karta entegredir (lehimlidir).

Dediginiz dogrudur anca Ati kartlarda hypermemory ozelligi ile bu olayi saglamak mumkundur.

Cok yuksek bir katkisi olmayan bu ozellik, ancak dilerseniz ekran kartinizin marka ve modelini; bilgisayarinizin tam serisini bizimle paylasirsaniz daha net yardimci olmaya calisabiliriz.

Dediginiz dogrudur anca Ati kartlarda hypermemory ozelligi ile bu olayi saglamak mumkundur.

Cok yuksek bir katkisi olmayan bu ozellik, ancak dilerseniz ekran kartinizin marka ve modelini; bilgisayarinizin tam serisini bizimle paylasirsaniz daha net yardimci olmaya calisabiliriz.

Lamagro'nun dediği doğrudur ram'lerin voltaj ayarları ile oynayarak bu işlemi gerçekleştirmek mümkündür ama o.c'de olduğu gibi tehlikeli bir işlemdir devrelerin yanması gibi yüksek ram değerleri olan kartlarda verimli çalışır bu işlem senin ram'ler kart için ideal zorlamamanı öneririm

Geri