Ekran Kartı DSeğiştirmek İstiyorum Önerileriniz....

bozo_1907

New member
Reaction score
0
GeFORCE 7200GS 256MB(512MB) 64BIT DDR2 TC PCI-E x16 EKRAN KARTI na sahibim bunu hangi kartla değiştirebilirim..... önerilerinizi bekliorummm

arkadasim bende gecen aksam yazmistim ama yardim eden cikmadi yakasik 1 haftadir arastiriyorum ve yarın mavibilgissayardan siparisimi verecem
HIS HD4850 IceQ 4 Turbo 512 MB 256Bit GDDR3 16X bi kac dergidede f\p orani icin oldukca met etmısler ve ozel bi sistemle sogutuluyor ama bide powerin yeterli olması lazim

power falan onlar halledılır bende bakıyım bi su alete;)

kimse yardım etmıyoki forumun bizim sehir kadar nufurus var ama yardım eden cıkmıyo ayri bi topikte karsılastırma yardımı istiyecem sizde bakın

GeFORCE 7200GS 256MB(512MB) 64BIT DDR2 TC PCI-E x16 EKRAN KARTI na sahibim bunu hangi kartla değiştirebilirim..... önerilerinizi bekliorummm

butce ve bilgisayarin teknik ozelliklerini bildiriseniz daha fazla yardimci olabiliriz

arkadasim bende gecen aksam yazmistim ama yardim eden cikmadi yakasik 1 haftadir arastiriyorum ve yarın mavibilgissayardan siparisimi verecem
HIS HD4850 IceQ 4 Turbo 512 MB 256Bit GDDR3 16X bi kac dergidede f\p orani icin oldukca met etmısler ve ozel bi sistemle sogutuluyor ama bide powerin yeterli olması lazim

his uzerinde standart gelen zaten sogutma sistemleri ile unludur,
overclock severler icin tasarlanirlar, ve oldukca iyi performanslari vardir,

ati icin marka tavsiyesi isterseniz his, sapphire veya asus tavsiye ederim
su an icin 4850 serisi fiyat/performans noktasinda alinabilecek ideal bir karttir

kolay gelsin

alsana e kartı o zaman sapphire toxic hd 4850 ddr3 cok ii bir e kartı ama fiyatıda guzel 375 ytl

Geri