ekran kartı driveri

fbysl

Finansal Danışman
Reaction score
0
arkadaşlar vista kullanıyodum xpye çevirdim ama ekran kartı driverını bulamıyorum olanlar varsa yazabilirmi
toshiba satellite A200-1M4

dostum tamamı var driver ların
ayrı ayrı bulamadım umarım işine yarar
DOWNLOAD

Arkadaşım verdiğin bağlantı nedir bişey anlayamadım.

Arkadaşın isteğine gelince,eğer Satellite A200-1M4 vede Part Number : PSAE0E ise

http://support1.toshiba-tro.de/tedd-files2/0/display-20070809122620.zip
Ekran sürücün direk indirir.

Gene istersen bu linkten kontrol edebilirsin

http://eu.computers.toshiba-europe.com/cgi-bin/ToshibaCSG/download_drivers_bios.jsp

Kolay gelsin...

teşekkürler arkadaşlar
şimdi sorunsuz çalışıyo

arkadaşlar msi NX7300GT-TD256EH driverını arıyorum
yardımcı olabilecekmisiniz ?

Vestel Nb 15np Diz üstü Bilgisayarım Var Xp Kurdum Ama Ses Ve Ekran Driverlarını Bulamadım Yardımcı Olurmusunuz......?

bu tarz işlerde genelde ben everest kullanıorum ... işe yarıor ...

*MSİ NX 7300 GT yi www.nvidia.com dan Download > 7 serisi kısmından indire bilirsin hem en son ve güncel sürümünü yüklemiş olursun.

*Vestelci Sende vestelin sitesine bak ses kartının ve ekran kartının markalarını biliyorsan
onların sitesine bak Cd leri yokmu bunların anakartı intel ise www.intel.com adresinden
download center den indire bilirsin. :D

selamün aleyküm arkadaşlar size kolay gelsin bana Sapphire Radeon X550 256/512mb Hypermemory Pci-e Ekran Karti bunun driveri lazim yardimci olursaniz sevinirim

arkadaşlar benim ekran kartım 946gz express chipset family driverini bulabilirmiyim he bide fifa oynarken çok kasıyo bilen varsa söylesin şimdiden saolun

arkadaşlar benim ekran kartım 946gz express chipset family driverini bulabilirmiyim he bide fifa oynarken çok kasıyo bilen varsa söylesin şimdiden saolun

senin soyledigin anakart chipset modeli olmasin sakin kardesim, zannedersem onboard ekran karti kullaniyorsun, bu anakart ,ekran karti vs driver'lerini istiyorsun???

dogrumu anladim???:saskin:melek

buradan
senin pc'nin isletim sistemine uygun olani secip indirebilirsin

kolay gelsin

Geri