ekran kartı değiştirmenin zamanı geldi...

tufan_68

New member
Reaction score
0
arkadaşlar oyunlarda artık performans alamıyorum sistemim 3 gb ram, 1.8 çift çekirdek , 5 12 lik paylaşımlı nvidia geforge 7600 gt ekran kartım var herşey iyi güzelde ekran kartı zorlaştırıyo herşeyi alacağım ekran kartının hd serinine uygun olmasını istiyorum önerileriniz veya söylemek istediğiniz varsa lütfen yazabilirmisiniz.

kardeşim atı 3850 ekran karını al ben aldım fena değil param çok diyosan atı 4850 ekran kartı yada
nivada 9600 gt al pişman olmassın

Kardeşim ekran kartını değiştireceksen iyi düşün... HD ekran kartı alacaksan Power suply in yüksek değilse kartı çalıştıramazsın... HD ekran kartlarını çalıştıracak Power suply ler çok da ucuz değiller. yaklaşık 120 - 200 lire arası birşey olması lazım. yani yaklaşık 300 lirayı gözden çıkarman lazım...
sana önerim Ati Radeon Hd 3870... süper bi kart bence. bende var aynısı.. şuana kadar kaldırmadığı oyun yok. hiçbir oyunda zorlanmadı

dostum dişini biraz daha sık win7 tanıtımından sonra kart firmaları yeni modellerini piyasaya sürecek haliyle önceki modellerede bir indirim söz konusu olur benim gibi dx10 na kanıpta birden abanma:D benim görüşüm budur

kardeş ben 9600gt kullanıyorum şiddetle tavsiye ederim gerek performans gerek görünüm gerek sistem gereksinimi (power) bakımından mükemmel

Paran warsa Zotac qtx 260 Synerqy 896 mb 448Bit al derim :)

Geri