Ekran Kartı Alacağım Önerilerinizi Bekliyorum

Crane61

New member
Reaction score
0
Benim Bilgisayarın Ekran Kartının katı kondansatörü şişti ekran kartı gpu'su boşta 81 dereceyi buluyor . Tamiri Ekran kartının fiyatına geliyor bunun için ekran kartı alacağım
130 TL bütçe ile alacağım en iyi ekran kartı nedir ? Yardımlarınızdan dolayı teşekkür ederim!

kardeşim benimde 1 hafta önce mefta oldu 1 gb ekran kartım aynı dertten.
yeni almak içinde 149 tl vardı elimde
direk gittim vatana bu alttaki ekran kartını aldım
gta4 ü bile son çözünürlükte oynuyorum. ama sistemim 4gb ram i3 işlemci ve bu ekran kartı süper ötesiyim bunlarla eğer sininkide buna yakınsa al bence tavsiyemdir.
130 tlye nakit alırsın
nvidia dan şaşma derim .)
tıkla

GTX550 Ti GDDR5 1GB 192Bit Nvidia GeForce DX11 Ekran Kartı-vatan bilgisayar

50 tL daha koyup anakartında uyumsuyla ; VATAN COMPUTER - SAPPHIRE - HD4850 GDDR3 1GB 256B ATI Radeon DX11 Ekran Kartı - Ekran Kartı

VATAN COMPUTER - ASUS - GT630 GDDR3 2GB 128Bit Nvidia GeForce DX11 Ekran Kartı - Ekran Kartı

VATAN COMPUTER - ZOTAC - GT430 Synergy GDDR3 2GB 128Bit Nvidia GeForce DX11 Ekran Kartı - Ekran Kartı

VATAN COMPUTER - SAPPHIRE - HD6570 GDDR3 2GB 128Bit AMD Radeon Ekran Kartı - Ekran Kartı

bunları öneriyorum başka bir ekran kartı alman hata olur aslında 170 tl verip 1. alman baya idare eder :) amd ve atinin çıkardığı en iyi ekran kartı dıyebiliriz zamanına göre

bak bu notları unutmayın ; 2 haftaya yakın bir süredir amd 2000,3000,4000 serisi için dx11 desteği getirdi. en son güncel driverları kurun. masaüstü pc için laptoplar için yapmayın güncelleme yok.

şöyle bir mantıkda var 4850 şimdi alırsan 1 sene sonra anakartın cross fireyi destekliyor ise çiftlersin tahmini gtx570 bedel işlem yapar. zaten daha ucuza mal olur hemde aynı performansı yakalayabilirsin.

Geri