Ekran kartı acilll

agacan68

New member
Reaction score
0
ESKİ BİLGİSAYARIMIN EKRAN KARTI NE TAVSİYE EDERSİNİZ ÖZELLİKLER.
AMD Athlon(tm)XP 2600+
1.91 Ghz1 1.00 GB RAM
Geforce FX5500 256 MB 128 BİT

Yeni ekran kartı taksam oyun oynarken ekran kararması gider mi ?
alabileceğim en iyi ve uyumlu ekran kartı ne olur 2. el yardımcı olursnız sevinirim.
1 GB EKRAN KARTI FALAN KALDIRIR MI ?

Bilgisayarinin özellikleri çok düşük gibi.. Hangi oyunları oynamayı düşünüyorsun?

Metin2 oyunu nu oynuyorum ama aşağıda fazla kalınca ekran kararıyo
Ekran kartını yükseltirsem faydası olur mu olursa hangi ekran kartını kullanayım tavsiye ?

512 mb'lık bir ekran kartıda kaldırır.. Metin2 çok fazla sistem gereksinimi isteyen bi oyun degil

TEŞEKKÜR EDERİM tam bi isim verirsen sevinirim bu gün sorucam sadece metin2 oyun oynamak için kullanacağım hangi marka kaç bit

Aslında Metin2'yi bilgisayarinin kaldırması lazım.. Oyun ayarlarından çözünürlüğü filan düşür.. Metin2 nasil bir oyun bilmiyorum ama googlede adam ekran kartsız metin2 oynayabilir miyim diye sormuş cevaplar olumlu.. Bu konuda bilgisi olan biri sana daha iyi yardimci olabilir.. Mesela SqooK^ arkadaşımız..

Genede ısrarlıyım bu ekran kartını değiştirmeye :) oyun için uygun bi ekran kartı biliyosan tavsiye ettiğin memnun olurum Oyun ayarlama konusunu Sqook la görüşeyim.

GeForce GTX 560 :001_tt2:

512 mi 1 gb lık mı alalım ? Senide yordum usta k.bakma.

şöyle anlatıyım : )
işlemcin iyi sayılmaz
ramde yetersiz.
ekran kartıda öyle
anakartı ele alırsak orasıda öyle
senin alıcağın ekran kartının sana hiç bir yararı olmaz tamamen zararı olmaz idare etmeye bak oyunları lowda oyna oynayabildiklerini sana en iyi tavsiyem bu pc için harcayan 20 tl bile deymez bu zamandan sonra benımde celeron vardı naparsan yap hızlandırmazsın çünkü herşeyi eskiydi birşeyi en iyi yapmakla hepsi iyi olmuyor ne yazık ki

Sadece metin2 oynucam bu pc ile aceba oyun ayarlarından mı ? Yoksa kesinlikle 512 yapacam o zmana faydası olur mu?

metin2 yı o pcnın rahat oynaması lazım aslında. : ) benım sayıyım özelliklerini
celeron 2.3 müydü 2.6mıydı 1mb önbellikli işlemcim
1gb ram
120gb hdd
128 mb fx 5200 le oynuyordum zamanında lowa veya düşüğe çek ayarlarını oynarsın.

Geri