Ekran Kararması Sorunu

Dou3

New member
Reaction score
0
Monster T2-Rex Z97V model dizüstü bilgisayarım var windows 7 ultimate 64 bit yüklü.

Masaüstündeyken veya internetteyken (yani normal durumlarda) ekran kararıyor 2 - 3 saniye sonra geri geliyor ve "görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan kurtarıldı" hatsı beliriyor. Bu yazıyı yazarkende aynı şey oldu. Bu gün bunun dışında bir şey daha oldu, ekranda o an ne varsa duruyordu ama dondu siyahlıklar yanıp sönmeye başladı. Bu durum neden kaynaklanıyordur? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

ekran kartı wındows uyumsuzlugu olabılır..

yeniden kur sistemi bir ay sonra olduysa. bir şeyi bozmuşsun belliki.

Al yardım...

Kardeş bende vestel marka laptop var aynı sorun bende de olmuştu bende netten araştırdım bulamadım,
Ama aynı sorun bende olduktan 4 gün sonra ekrn kartım yandı,garanti kapsamındaydı Allahtan servis değiştirdi.
Aynı mesajı banada veriyordu aynı kararma bende de olmuştu,çok şükür şu an bişey yok hazırlıklı ol diyeyim ben sana,hatta açılırken renkler birbirine falan karışıcak bi 2 gün sonra söööliim.

Kardeş bende vestel marka laptop var aynı sorun bende de olmuştu bende netten araştırdım bulamadım,
Ama aynı sorun bende olduktan 4 gün sonra ekrn kartım yandı,garanti kapsamındaydı Allahtan servis değiştirdi.
Aynı mesajı banada veriyordu aynı kararma bende de olmuştu,çok şükür şu an bişey yok hazırlıklı ol diyeyim ben sana,hatta açılırken renkler birbirine falan karışıcak bi 2 gün sonra söööliim.

Benimkide garanti kapsamında olmassa bir an önce gönderiyim servise
Yardımın için saol.

Geri