ekran gelmiyor

jason_

New member
Reaction score
0
arkadaşlar merhaba. Masaüstü bilgisayarımda ki bir problem için yardım istiyorum sizden.
Kasayı açıyorum çalışıyor. Ekrana windowsun açılış ekranı falan geliyor ama tam masaüstü geleceği sırada 'no Signal' diyor. Ve tekrar baştan açılıyor bilgisayar... kendini bu şekilde tekrarlıyor. Lütfen yardım...

formattan başka bir yol yok mu. Aceba kasa içindeki portlardan falan mı kaynaklanıyor... Yazılımsal mı yoksa

t doğru diyo en temiz yolu formattır :) Donanımsal Bi Arıza Değil Bence Sorun Windowsunda

Önemli bi sürü ıvır zıvırın varsa önce diski bölümlendir c/d falan zaten vardır sen yeni bölüm aç oraya kur windowsu sonra gir ne yedekliyceksen yedekle bi format daha çak ohh mis

pc çökmüş dostum format atmadan düzelmez :) bas bir format gitsin formattan önce şunu dene pc reset at sonra F8 e sürekli bas açılan menüde en son çalışan ayarları geri yükle die bişi var ona tıkla açılırsa tek oradan açılır açılmazsa format başka çaren yok... kolay gelsin bu tür sıkıntıların sebebi genelde elektriktir

arkadaşlar format atmadım halen yarına kaldı. bu donanımla alakalı değil dimi kesin?? çünkü bi kendi kendine resetleme söz konusu. İçini de açıp portları kontrol ettim bişey de yoktu gerçi

olursa işlemciden olur fakat dediğin olayla sık karşılaşırım tamirlerimde.....açılması için gereken dosyayaları bulamıyor bir şekilde yok olmuşlar gerek virüs gerek kendi kendini imha etme :D isteren işlemcine bir göz at sök tozunu al geri tak ramları kontrol et sen dediğim gibi pcye reset atıp F8e sürekli bastınmı sonra çıkan menüde en son çalışan ayarları geri yükleyi enterledinmi dene bi...

olursa işlemciden olur fakat dediğin olayla sık karşılaşırım tamirlerimde.....açılması için gereken dosyayaları bulamıyor bir şekilde yok olmuşlar gerek virüs gerek kendi kendini imha etme :D isteren işlemcine bir göz at sök tozunu al geri tak ramları kontrol et sen dediğim gibi pcye reset atıp F8e sürekli bastınmı sonra çıkan menüde en son çalışan ayarları geri yükleyi enterledinmi dene bi...

eyvallah kardeşim... tecrübelerinden de anlaşıldığı üzere format atmak gerekecek. F8 yöntemini de denedim işe yaramadı. İlginden dolayı teşekkür ederim

Geri