ekranı titretme nasıl yapılıyor?

rune

Os Doctor
Reaction score
0
Arkadaşlar az önce benim adresimi burdan alan birisi beni eklemiş. Neyse kabul etmiştim. Arkadaş da buraya üye sanırım ki almış mailimi. Neyse MSN ana penceresinde adamın üstüne fareyi getirince ekran titriyor.

Adamdan anlatmasını rica ettim kendini ağırdan sattı söylemedi. Bunu nasıl yapıyor bilen var mı?

Warsa bana da anlatsın lütfen.

MSN e çok meraklı değilim ama bunu aciip merak ettim çok sıradışı bişey. Mutlaka hh de verilmiştir çünkü hh den hiçbişey kaçmaz biliyom.

msn hayalet rune.yazarken muhtemelen nickide görünmüyordu.

hııı. ok. msn hayalet. arasam çıkar mı forumda. walla işte ilgisiz olunca MSN e böyle oluyor. Saol ben bi forumu arayım.

edit medit yani:

Ya o kodu girdim hayalet midir nedir de... evet nick gözükmüyo ama titreme felan yok karşı tarafta onu nasıl yapıyolar bilen varsa lütfen paylaşsın arkedeşler yav.

titrememi oluyor yoksa garip bişiler mi çıkıyo yukqrı doğru fln :)

ewet yarı şeffaf sarı bir pencere çok hızlı bir şekilde yanıp söndüğü için öyle görünüyor. Ama bu pencere neredeyse ekranın tamamını kaplıyacak kadar büyük. Titreme felan olduğu yok tabiki.

tamam işte senin bulduğun o nick silme kodu ile oluyor

bak istersen kendini listene ekle

normal kişi ekler gibi adresini yaz kendini ekle

daha sonra listende kendi nickinin üzerinde dur bak bakalım aynısı oluormu :)

hellboy726' Alıntı:
tamam işte senin bulduğun o nick silme kodu ile oluyor

bak istersen kendini listene ekle

normal kişi ekler gibi adresini yaz kendini ekle

daha sonra listende kendi nickinin üzerinde dur bak bakalım aynısı oluormu :)

doğrudur nick yerine kodlar yazılınca aynen rune dediği gibi oluyor.ben bir süre kullandım.karşıya zararı yok .eğlence adına süper.ama geçen aynı pencerede 4 kişi aynı şekilde kullanınca herkes birbirine karıştı:)

rune kardeş bulamadıysan pm at kodları txt dosyası olarak yollarım sana.

kod bi tane buldum denedim ekledim kendimi olmuyo iyi mi.

sizin denediğiniz bi tane warsa paylaşırsanız sevinirim.

BEYAZÜLKE

Flood yapma editledim..

Geri