ekonomik kriz

€rd@ls10

Altın Üye
Reaction score
0

kapak197.jpg

1D32D5B2FC80DE43B7B8BCDEo.gif

4519.gif

Karikatur-145.jpg

ekonomik_kriz.jpg

ekonomik_kriz_avrupayida_vurdu.jpg

fft26_mf111629.jpg

fft26_mf112076.jpg

fft26_mf113354.jpg

fft26_mf115530.jpg

fft26_mf115957.jpg

imfdensekiznoktasekizmilyondolargel.jpg

imfveistek.jpg

kriz1.jpg

untitled.jpg

:hhmanD:

_________

kriz mi varmış :hhmanD

Bence Ekonomik Kriz Falan Yok Ekonomik Kriz Diyorlar Sigara Içiyorlar, Bira Içiyorlar Bunlar Lükstür Arkadaşım Madem Sigaraya Verecek Paran Var Krizden Bahsetmiceksin Ben Hergün şahit Oluyorum Millet Ellerinde Biralar Sahil Kenarısına Gidiyor Sabahtan Içmeye Başlıyorlar Kriz Bunun Neresinde...
Istanbulda Yaşıyorsunuz Taşı Toprağı Altın Diyip Gidiyorsunuz En Az 1000 Tl Kira Veriyorsunuz Başka Yer Mi Kalmadı Yaşanacak Gidin Adanada Yaşayın 200 Tlye Bile Ev Bulursunuz Ne Bilim Bunun Gibi çok Yer Var Bence Bu ülkede Kriz Falan Yok Sadece Devalüasyon Oluyor Piyasada Fazla Para Dönmüyor Bu Da Küçük Esnafı Etkiliyor

Bence Ekonomik Kriz Falan Yok Ekonomik Kriz Diyorlar Sigara Içiyorlar, Bira Içiyorlar Bunlar Lükstür Arkadaşım Madem Sigaraya Verecek Paran Var Krizden Bahsetmiceksin Ben Hergün şahit Oluyorum Millet Ellerinde Biralar Sahil Kenarısına Gidiyor Sabahtan Içmeye Başlıyorlar Kriz Bunun Neresinde...
Istanbulda Yaşıyorsunuz Taşı Toprağı Altın Diyip Gidiyorsunuz En Az 1000 Tl Kira Veriyorsunuz Başka Yer Mi Kalmadı Yaşanacak Gidin Adanada Yaşayın 200 Tlye Bile Ev Bulursunuz Ne Bilim Bunun Gibi çok Yer Var Bence Bu ülkede Kriz Falan Yok Sadece Devalüasyon Oluyor Piyasada Fazla Para Dönmüyor Bu Da Küçük Esnafı Etkiliyor

arkadaşıma katılıyorum bencede kriz felan yok bi düşünsenize 200 liraya pantolon varmış ya bu kadar ucuz olabilirmi demekki kriz yo(a)q. :durdurun

ekonomik_kriz_avrupayida_vurdu.jpg

fft26_mf115530.jpg

fft26_mf115957.jpg

Resimler Cük Oturmus Sanki, Bi Arkadas Kucuk Esnaf Etkileniyo Demis Ama O Kadar Büyük Şirketler, Bankalar Neden Kapanıyo Acaba. Kriz Var Memuru Pek Etkilemiyor Dicem Belirli Bi Maasi Var Ama Onuda Etkiliyo, En Cok Etkilenenler Özel Firmalar Dolaylı Olarak İşçiler Yani Halkın Buyuk Bi Cogunlugu :( Amann Ben Anlamam Ekonomiden.. Alım Ve Satım Zorlugu Cekiyomuyuz Cekiyoruz Bence Kriz Bu.

serhat arkadaş demişki bence kriz yok millet içkiye sigaraya para buluo. piyasalar sadce içki sigarayla dönmüyo kardeşim.....

Güzeldi:) Emegine Saglik...

walla ancak gülünür bu karikatürlere .. 2. arkadaşım kriz heryerde var zengin hariç halk ciddi manada mahf oldu ve sadece bira ile sigara ile ölçemezsin bunu ....

Geri