Ekdns Haber Scripti ASP..

dostpartner

New member
Reaction score
0
Söylendiğine göre düzenlemeleri yapılmış ve çalışır durumdaymış..

Download :

http://rapidshare.de/files/14685896/ekdns_Haber_SyTem.rar.html

alıntıdır.

freemitnick dosttumzun mesajından alıntıdır tşk..ederim

freemitnick' Alıntı:
admin kullanıcı adı : admin
admin şifresi : admin
ayrıca iis den açtığımda admin panelinde dosya işlemleri kısmında
/works/ekdns_Haber_SyTem/ekdns Haber SyTem/haber_admin/files.asp, satır 57 de hata verdi fso hatası sanırım ftp ye attığınızda düzelecek bir hata..
asp hakkında sorunu olan pm den ulaşabilir
script çalışır durumda

konuyu birleştırdım

bunun gorebileceğimiz bir demosu falan varmıdır acaba

ellerine saglik dostum demo içinde www.ekhost.gen.tr de reklamı var ordan bakabilirsiniz yanlız bunu yazan yahya bey biraz inatcıdır lisanssız kullananlara hukuki yola basvuruormus

Bunun Eski Hali Bende Vardı. Ekdns Den Hosting Firmamiza Mail Geldi. "Sistemi Lütfen Kaldırın Sistem Bizimdir" die Bizde Dedikki "Lisans'i Gösterin Sizin oLduğunu biLeLim KaLdiraLim" Dedik. Fakat Tr den Lisans oLayi Cart Curt iLgiLeniLmiyo feLan fiLan Dedi kendiLeri. Yani KuLLanma acIsIndan KorkmayIn ;)

Rahat ve Geni$ oLun :D

/works/ekdns_Haber_SyTem/ekdns Haber SyTem/haber_admin/files.asp, satır 57 de hata verdi fso hatası sanırım ftp ye attığınızda düzelecek bir hata..
script çalışır durumda

Deneyim Dedim Attim caListi caLimasina Ama Daha Oncede biLdigim SorunLar Bundada Var.
haLiyLe bu Tür eksikLikLeri bekLiyordum. fuLL oLmayinca bunLara Göz Yumuyoruz ArtIk.
Resim Upload, Ve Bir Kac Sistem caLismiyor.

Neyse Bunada RağzIyIz ;)

freemitnick' Alıntı:
script çalışır durumda

dostum mesajları bileştırdım haberin olsun

eLine sagLik dost. BoyLe topLu $ekiLde oLmasi Daha guzeL
:cool:

arkadaşlar scripte haber menusu dışında başka menu nasıl ekleriz

yalnız bunda sorun var admın e gırıs yapmıyor not found dıyor aspden anlayan bı arkadasım baktı admın dosyasının duzeltemesı gerek dedı duzeltmıs arkadas varsa paylasırsa sevınırım

freemitnick kardeş pm atamadım sanırım msj limiti gerek :( bunu siteye attım herşey çaılıyor fakat admin girişine giriş yapınca int ser 500 hatası veriyor yazma izni diye düşündüm ama yazma izni verdiğim halde yine Internal Server Error hatası var lütfen bu konuda yardımcı olursanız sevinirim

iyi çalışmalar....

kimse yok mu yardımcı olabilecek admin paneline giremiyoruz :( :( :( :(

Çok Sağolun Ustadlarım. freemitnick hocam sende bize yol gösterdiğin için sağolasın...

CukurOva' Alıntı:
freemitnick kardeş pm atamadım sanırım msj limiti gerek :( bunu siteye attım herşey çaılıyor fakat admin girişine giriş yapınca int ser 500 hatası veriyor yazma izni diye düşündüm ama yazma izni verdiğim halde yine Internal Server Error hatası var lütfen bu konuda yardımcı olursanız sevinirim

iyi çalışmalar....

kimse yok mu yardımcı olabilecek admin paneline giremiyoruz :( :( :( :(

admin bolumune giriş yapmak için su sekılde giriş yap
www.siteadi.com/haber_admin/setup.asp
ve yakında hatalarını düzeltip yuleyecegim

hehe güzel güzel olsun olur bazen böle şeyler

admin panelden sistem ayarlarını güncelleyemiyorum arkadaşlar..:( iç sunucu hatası veriyor güncelle deyince ne yapabilirim :(

link ölmüş

Arkadaşlar dosya silinmiş yeniden yükleyebilirmi elinde olan arkadaşlar ? :hhuzgun

Geri