Cago_50
New member
saglam resimler 
Gєηco' Alıntı:combanant : 3 gün banLısın Sen kim oluyorsunDa insanLarı bu şekiLde yaRgılayabiliyorsun.
o geRi düşünCelerini keNDine sakLa ve bişyLEr yapmaya çalış doğu hakkınDa yapamıyorum deRsenDe kapa çeneni...
combanant_' Alıntı:dostum bir dışardan görüp yorum yapmak var bide burda yaşayıp yorum yapmak var seni arapsın veya türksün die ayıran kimse yok eminim buraya gelmemişsindir sen şehrin ortasında susuzluk çekmemişsin banyo yapmamıza bile belediye karar veriyor bu nedemek biliyormusun belediyeyi şikayet edende yok koksak bile terörist partisine veririz deniliyor elektirin nadir akşamları var gündüz yok bazı mahallelerde tek var buranın belediye başkanı adam ancak terörist konserlere newrozlara özgürlük parkları özgürlük anıtlarına para harcıyor geçenlerde burda eylem oldu terörist eylemi hiç unutmam sağlık ocağının önünde adamın bi elinde sağlık karnesi diğerinde taş polise saldırıyor bu insanlıkmıdır hadi polisten askerden kormuyorlar ALLAH tandamı korkmuyorlar sel olduğundada ilk yardım eden polis asker oldu bilmiyorum hangi yüzle o yardımları aldılar taş attıkları panzerler onlara yiyecek getirdi buranın halkı nı bilmezsin bilemezsin adamlar karakola hırsızlığa giriyor
eğer yalansa söleyin
hırsızlık ( diyarbakır batman büyük şehirlere gidip hırsızlık yapan gençler )
gasp ( buda aynı )
hizbullah ( açıklamama gerek yok )
pkaka ( onada gerek yok )
kuma ( meşhurdur )
kandavası ( oda meşhurdur )
bunların hepsi doğu ve güneydoğudan çıkıyor birşeyi hiç unutmam buraya aşı için gelen doktor ve sağlık memurları nı taşlayan mahlukatlardan insanlıkmı bekliyorsun benim üç kere ayakkabım 4 bisikletim çalındı bi düşün adamlar diyarbakırda karakola girmişler aslında sende haklısın görmemişsin ezildiklerini sanıyorsun satışa çıkmamış tanıtılmamış arabalarlan adamlar burda dolaşıyor polis askere ilk taş atanda onlar oluyor hepsi çocuk başına maaş alıyor sorduğundada devlet bize bakmıyor deniyor beni üstteki yazında çok kötü terslemişsin seni haklı görüyorum bende orda o hayatı yaşasam ve bende senin gibi düşünürüm