Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Siyah-Beyazlılar, Valencia’dan başarılı futbolcunun bonservisini 2 milyon 200 bin Euro’ya almayı başardı. Özellikle Tayfur Havutçu’nun ısrarla istediği Portekizli yıldızın işini ucuza bitiren Siyah-Beyazlılar’ın Manuel Fernandes’le de 3 senelik sözleşme imzalayacağı öğrenildi. Bu arada Kara Kartallar’ın Rapid Wien’de görev yapan Veli Kavlak ile Tanju Kayhan’ı mercek altına aldığı ve görüşmelerin başladığı bildirildi.
Beşiktaş bugün transferde hareketli saatler geçiriyor. Siyah beyazlı kulüp, transfer faaliyetlerine Trabzonsporlu Egemen Korkmaz ile başladı. Daha sonrasında ise Rapid Wien takımında forma giyen Veli Kavlak ve Tanju Kayhan'ı renklerine katan Beşiktaş, Ekrem Dağ ve Manuel Fernandes ile anlaşma sağladı.
Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş Futbol Komitesi, yaklaşık bir ay önce anlaştığı Egemen Kormaz'ın ardından Rapid Wien forması giyen Veli Kavlak ve bonservisi Valencia'da olan Manuel Fernandes'i kesin olarak kadrosuna kattı.
Trabzonspor ile sözleşmesi sona eren Egemen için bonservis bedeli ödemeyecek olan Beşiktaş, tecrübeli futbolcuya 3 senelik anlaşma için yıllık 1.1 milyon Euro ücret verecek.
VELİ 4 YIL BEŞİKTAŞ'TA
Veli Kavlak için ise Avusturya kulübüne yaklaşık 750 bin Euro bonservis bedeli ödeyecek olan Beşiktaş, 22 yaşındaki oyuncuya ödeyeceği yıllık ücreti önümüzdeki günlerde açıklayacak. Veli, Beşiktaş ile 4 yıllık mukavele imzalayacak.
TANJU DA BEŞİKTAŞ'TA
Beşiktaş, Avusturya'nın Rapid Wien takımında forma giyen 1989 doğumlu Türk asıllı savunma oyuncusu Tanju Kayhan'ın transferi için de görüşmelere başlandığını İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na (İMKB) bildirdi.
Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.'den İMKB'ye yapılan açıklamada, Avusturya'nın Rapid Wien Kulübü oyuncusu Tanju Kayhan'ın transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır denildi.
FERNANDES'DE MUTLU SON
2011 Ocak ayında Valencia'dan kiralanan Manuel Fernandes için ise İspanyol kulübe 2.3 Milyon Euro bonservis ödeyecek olan Beşiktaş, Portekizli oyuncuya yıllık 1.7 milyon Euro ücret ile 4 yıllık mukavele imzalayacak.
EKREM NİKAH TAZELEDİ
Ayrıca Beşiktaş, sağ kanat oyuncusu Ekrem Dağ ile 2 yıllık anlaşmaya varıldığını bildirdi.
Egemen'in Sert FutboLu Türkiye Ligi'nde Bize Lazım OLacak Doğru Bir Transfer Ancak Ersan'ın Bonservisinin HaLa ALınamaması Canımı Sıkıyor.
VeLi'den UmutLuyum Bir Kaç Maçını İzLemiştim Adam Her Yerden Son Derece Sert ve EtkiLi Şut ÇekebiLiyor.
Ekrem'in KaLmasına Sevindim Ancak Sağ Beki Ona Emanet Edersek Önümüzdeki Sezonda Yine Anca DeLi Dana Gibi Koşar Durur Bize GüzeL OrtaLar YapabiLen Teknik ve HızLı BekLer Lazım (Sağ-SoL)
Fernandes'i Konuşmaya Gerek Duymuyorum Süper Ötesi OLdu Bu Transfer.
Tanju Kardeşimizi Tanımıyorum Onuda ZamanLa Tanırız.