Egemen: Şampiyonluk şansımız devam ediyor

HeLLFire!

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
Trabzonspor Kulübü'nün resmi internet sitesine açıklamalarda bulunan başarılı savunma oyuncusu Egemen, son haftalarda aldıkları sonuçlarla zirve yarışında avantaj kaybettiklerini ancak şampiyonluk iddialarının sürdüğünü söyledi.

010409-egemen.widec.jpg

Trabzonspor'un başarılı savunma oyuncusu Egemen, Trabzonspor, Milli Takım ve Trabzon seyircisiyle ilgili sorulara cevap verdi.

Egemen Korkmaz, bordo-mavili kulübün internet sitesinde yaptığı açıklamada, son haftalarda alınan sonuçların kendilerini üzdüğünü ifade ederek, ''Aldığımız bu olumsuz sonuçlarla birlikte büyük bir avantaj kaybettik, ancak şampiyonluk iddiamız devam ediyor'' dedi.

Egemen, ''İlk olarak İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacağız. Şu an sadece bu maçı düşünüyoruz. İnşallah kazanıp bir galibiyet serisi başlatacağız'' diye konuştu.

Trabzon'a alıştığını, Trabzon'u ve Trabzonspor'u çok sevdiğini belirten başarılı savunma oyuncusu, bordo-mavili takımın başarısındaki en büyük etkenin oyuncular arasındaki üst düzeydeki arkadaşlık olduğunu söyledi.

Taraftarın kendisine ilgisine teşekkür eden Egemen ''Önceki yılları bilmiyorum, ama bu yıl taraftarın üzerlerinde bir baskı oluşturmadığını söyleyerek, Ufak tefek tepkilerin olması da doğal karşılanmalı. Böyle büyük hedefleri ve taraftarı olan kulüplerde bu kadar tepki olur'' ifadelerini kullandı.

Milli takımla ilgili sürekli kendisine sorular sorulduğunu belirten Egemen, ''Bu konuda spekülasyona gerek yok. Ben elimden geleni yapıyorum. Artık seçim milli takımda yer alan hocalarımızın'' dedi.

NTVSPOR

Geri