"Bakirelik yalnız bayanda mı olur? Mesela hakemin bakiresi olmaz mı? Yani bozulmamış bir hakem" Erman Toroğlu
"Bana 100 bin kişilik uyku tulumu yapın" General Franco (Barnebau Stadı´nın yapılması için emir verirken...)
Maçlar dizilerimle çakışıyor" Bir maça geç geldiğinde muhabirlerden birisinin neden geç geldiğini sorması üzerine Charles Barkley´nin yanıtı
"Her takım eşittir ama üç büyükler daha eşittir" Ahmet Çakar
Spikerden Hami Mandıralı´ya: "Penaltıyı kaçırdın ne diyeceksin?" Hami: "Canım sağolsun"
Kezman benim gibi... Ben de çok top oynamak istiyorum ama halim yok. Kezman da öyle... O da çok istiyor oynamak ama oynayamıyor. Geliyor, gidemiyor. Ben de geliyordum, gidemiyordum" Sinan Engin
"Manchester karşısında, Galatasaray´a yüzde 1 bile şans vermiyorum" Ali Sami Alkış (1993-94 Şampiyonlar Ligi Ön eleme kura çekimi sonrası)
"Bir Fransız bir Almandan, bir Türk ve bir İngiliz takımlarının maçında özür diliyor" Ümit Aktan (Manchester Utd-Galatasaray maçında Cantona Stumpf´a yaptığı faulden sonra özür dilerken...)
"Bir futbolcu İngiltere´ye gitmek istiyorsa, elbette ki gider. Fakat bilmeliler ki; orada kötü yaşıyorlar, kötü yemekler yiyorlar ve kadınları kıçlarını yıkamıyor" Aurelio de Laurentiis - Napoli Başkanı
Rooney´i abartmayın, medya pohpohluyor, çok fazla çekinilecek bir oyuncu değil" Rooney´nin hat-trick yaptığı 28 Eylül 2004´teki Manchester United - Fenerbahçe maçı öncesi Ziya Şengül´ün yorumu
"Ben bir teknik direktörüm. Harry Potter değil. Harry büyücüdür. Ama gerçekte büyü diye bir şey yoktur. Büyü düş, futbol ise gerçektir" Jose Mourinho
"Taraftar 5 istedi, 6 attik. 10 istedi ama zaman yetmedi" Serhat Akın
İspanya’da yarım sezonda almadığım darbeyi burada (Türkiye) bir hazırlık maçında aldım. Bu nasıl futbol!" Simao Sabrosa
Bizim taraftarımız asla Galatasaray taraftarı gibi olamaz. Kimse böyle bir taraftar grubu önünde oynamak istemez" Havier Irureta - Deportivo La Coruna
"Altyapı antrenörü Charly Rexach bize hep ´Tek pas bile yapmayın. Yarım pas yapın´ derdi" Xavi
Ali Tandoğan: "Ben Brezilya Milli takımı´nda oynuyor muyum?" (Aurelio´nun Türk Milli Takımı´nda oynamasına yaptığı yorum)
"Biz bu Bolton´ı orada yeneriz" (Beşiktaşlı bir yöneticinin, tek maçlı sistemi bilmeyip, Bolton´a karşı kaybedilen UEFA kupası grup maçı sonrası söylediği söz) Ertesi hafta Beşiktaş taraftarı da basketbol maçında pankart açtı; "Yönetim Bolton´a otobüs kaldır"
"Benim oynadığım dönemde Trabzonspor´a karşı korner kazandığımızda gol atmış gibi sevinirdik" Rıdvan Dilmen
"Varisim Bülent Akın" Gheorghe Hagi
Sergen Yalçın: "Hocam doğru söylemiş" Tigana´nın "Sergen´i Platini´ye benzetiyorum" sözü üzerine...
Elin zencisi, elin arabı hat-trick yapıyor, bizim Hakan’ımız, bizim Oktay’ımız uyuyor..." İlker Yasin, Oliviera’nın hat-trick yaptığı Belçika-Türkiye maçı esnasında...
Barcelona´yı en çok top rakibindeyken izlemek bana keyif veriyor. En fazla 10 saniye içinde geri alıyorlar" Johan Cruyff
Ali Eren: "Recep ağabey en kazması sendin" Recep Çetin: "Sen gölgene bile tekme atıyordun"
"İyi püskürtmüş" Şansal Büyüka´nın, hakeme tüküren oyuncu için yaptığı yorum...
"Resultante importante" Fatih Terim
"Bugüne kadar birkaç yeni oyuncudan ´Yeni George Best´ diye bahsetmişlerdi ama bu ilk defa benim için iltifat oldu George Best´ten Cristiano Ronaldo´ya...
Dünden bugüne bir günde gelinmez" Hıncal Uluç
Mucize yaratamam ama hep deniyorum" Zlatan İbrahimovic
Hayatta iki şeyden çekiyoruz. Bir Mahmut Hoca bir de Trabzonspor" Kemal Sunal ("Hababam Sınıfı Uyanıyor" filminden...)
"Hakemleri dinlemem. Benden daha az para kazanan kimseyi dinlemem" Charles Barkley
İngiltere Futbol Federasyonu Başkanı´ndan Alex Ferguson´a: "Bu adamla (Ryan Giggs) konuşup, İngiltere Milli Takımı´nda oynamaya ikna edelim" Alex Ferguson: "Ben İskoçya için denedim, olmadı"
"Eski koçum bana 2 sayının her şekilde 2 sayı olduğunu söylerdi. Ama eski koçum smaç basamazdı" Vince Carter´ın bir reklam filmindeki sözleri
"Ne olursa olsun her zaman agresif ol" Michael Jordan´ın kariyerinin son maçlarından birinde Kobe Bryant´a söylediği söz
Sunucu: "Sergen, 18 yaşından küçüklerin de iddaa oynadığı görülüyor, onlara ne söylemek istersin?" Sergen Yalçın: "Almanya Ligi´nden uzak dursunlar çok sürpriz oluyor."
"Benim için kültür, Marco van Basten´i seyretmektir." Diego Armando Maradona
Charles Barkley´e yeni yıl dileği sorulduğunda verilen cevap: "Ailem ve kız arkadaşLARımla iyi bir ilişki. Hey! "LAR"ı yazma" Charles Barkley
Yarış bittiğinde ´Game Over´ yazısını bekledim. Çünkü bir video oyununda gibiydim" Usain Bolt (2009 Dünya Atletizm Şampiyonası´nda erkekler 200 metrede 19:19 ile dünya rekoru kırdıktan sonra...)
Ahlaka dair bildigim ne varsa futboldan öğrendim. Çünkü top hiç bir zaman beklediğim köşeden gelmedi" Albert Camus
"Her dezavantajın bir avantajı vardır" Johan Cruyff
"Köpekler istedi diye atlar ölmez" Mircea Lucescu
TTomas Pekhart´tan Tomas Zapotocny´e: "Bana sahada bir tecavüz etmediği kaldı" Tomas Zapotocny´den Tomas Pekhart´a: "Ben Türkiye´de F.Bahçe ve G.Saray derbilerinde oynadım. O sertlik görmemiş. Ben tecavüzcü değilim"
"Bu golü değil Şımaykıl, bütün Maykıllar biraraya gelse çıkaramaz" Spiker Ümit Aktan´ın, Manchester United deplasmanında Arif´in attığı aşırtma golü sonrası canlı yayında yaptığı yorum...
"Birinciysen birincisindir, ikinciysen hiç birşey" Bill Shankly
"Türkiye tercihi bir seçim değildi. Evimin kapısını kapattım mı ben Türk´üm" Nuri Şahin
Şota ve Arçil’i getirdik. Bunlar 6 ay önce bizde kiralık oynamışlar ve çok gol atmışlardı. Biz de düşünmeden aldık. Ama kötü oynuyorlardı. Artık 4. maça geldik. Biz önde oturuyoruz. Arkadan biri bağırıyor. ´Ha bu yönetim ne kadar geri zekalıdır. Aynı adamlardan iki tane almış´ diye." Faruk Özak (Trabzonspor Kulübü Eski Başkanı)