EFSANE KOMUTAN'dan Ulusalcılara ikinci şok!!!

Serdengeçti

Banned
Reaction score
0
İlk röportajını Vakit'e gazeteye verdi: TSK'yı yıpratanlar TSK'nın başında.

'Hak ve Eşitlik Partisi'ni kurarak siyasete giren Emekli Tümgeneral Osman Pamukoğlu, 'Ergenekon paşalarını ziyaret yanlıştı' diyerek uluslacıları şoke etmişti.

İLK RÖPORTAJ VAKİT'E
'AKP'yi bitirecek lider' olarak görülen Pamukoğlu, partisinin kuruluşunun ardından ilk röportajını dinci Vakit gazetesine verdi. Pamukoğlu, TSK'nın hükümete karşı muhtıra vermesini eleştirerek;"Vatandaş, ordunun sahibidir. Elinde silah olanla olmayanı halkın karşısına çıkarırsan, halk, elinde silah olmayanı tercih eder. Muhtıra verirseniz, halk da iktidar partisinin oyunu arttırır" şeklinde konuştu.

"BEĞENMİYORLARSA İSTİFA EDERLER"
"Herkes muhtıra, darbe gibi kavramları kafasından çıkarıp atsın" diyen Pamukoğlu, "Devlet yönetimi, bürokratlara, askerlere bırakılamaz. Onlar statükonun değişmesini istemezler. Demokrasilerde onların isteyip istememesi önemli değildir. Onlar devletin memurlarıdır. Askerin ve diğer bürokratların mevcut iktidarla bir sorunları varsa, ilkelerini benimsemiyorlarsa, yapabilecekleri tek şey vardır, o da derhal istifa etmektir" şeklinde konuştu.

TSK, MUHTIRA İLE İMAJ KAYBETTİDarbe girişimi ve muhtıra gibi olayların TSK'yı yıprattığını söyleyen Osman Pamukoğlu, şöyle konuştu: "Bunlar aşiret kafasıdır. 27 Nisan bildirisi yayınlandı, bildirinin hedef aldığı iktidar partisi oylarını yüzde 8-9 arttırdı. TSK ise maalesef muhtıradan dolayı imaj kaybetti. Hiçbir kurum, devlet dahil, adı ne olursa olsun, dışarıdan yıpratılamaz, kendini yıpratır."

http://www.ensonhaber.com/Politika/150553/EFSANE-KOMUTANdan-ulusalcilara-ikinci-sok.html

madem böyle diyor bayfendi neden
siyasete giriyor
beğenmiyorsan çek git o zaman(?)

bide emekli asker olacak hatta paşa..

orduyu eleştirme modasına oda uymuş yazıklar olsun..

bunlar hep amerikanın kuçu kuçusu yaww.

Paşam siyaset kaypaklık işidir.Sen kur gönüllü tayfasını çıkalım köpek avına.Ben inanıyorum ki benim gibi sayısız vardır böylesi..

Ya paşam hiç ey etmedin bence

daha düne kaadr efsane komutan ,büyük komutan diye tezahürat yapanlar şimdi seni F.Gülen in baş yardımcısı olarak ilan edecekler

AKP'nin ampulu patladı ya...Skandal üstüne skandal yediler.....Şimdi amaçları ulusalcıları skandallarla çökertmek....Geçin bu işleri anam....

Osman Pamukoğlu'nun kitaplarından birisini okumuştum gerçekten çok zeki problemleri keskin zekası ile çok çabuk çözümler bulabilen birisi. 1994 yılında hakkarida komutanlık yaparken yıllar önce okuduğu gerilla kitapları ve bu kitapları yazan yazarların ilginç tanımlamaları ile bunlar arasında pkk arasında bağlantı kurarak çözümler üretmesi gerçekten çok ilginç. Siyasette başarılı olması çok zor bir ihtimal bence ama umarım başarılı olur.

Bende röportajı okudum .
Dk 1 gol 1 .
Paşa sen şimdiden çakıldın .
Senden umut bekleyenlere Yazık .
:goz:

:clap Yahu ne yapmasını bekliyordunuz?

Hergelekon denilen hırsız takımının avukatlığına mı soyunsaydı?

Millete rağmen, milliyetçilik yapılamayacağını, insanı yaşatki devlet yaşasın düsturunun benimsenmeden gerçek Türk Milliyetçiliğinin hakim kılınamayacağını sayın Paşamız çok iyi anlamış darısı sizlere.

Yahu bu pamukoğlu fena adam değilmiş ben sevdim

Bu ergenekoncular bize başka şekilde anlatmıştı bu paşayı

ama suç bizde

ergenekoncunun tanıttığı tanıtma işte bukadar olur :)

umduğumdan daha yürek sahibi vizyon sahibi umut sahibi olduğunu gösterdi paşa..ha şu varki burda bir çok kişi paşa dedinmi darbeci olsun çamurdan olsun,sol kafa olsun ama ne olursa olsun mantığında olan paşalara selam durmakta,ve düne kadar kendi açtıkları konularda pamukoğlunu referans gösterenler şimdi böyle dedi diye tu-kaka yapacaklar şimdiden belli oldu..hadi hayırlı forumlar..ne diyelim onca eğitime onca dayatmaya rapğmen her paşa illa darbecide olmuyormuş demekki,,bazısı demokrat olabiliyormuş..tıpkı üniformasını çıkarıp cumhurbaşkanı olan ATATÜRK gibi. nerde şimdi Atatürkçüler,bakın işte siyaset böyle yapılır.çıkarırsın askeri elbiseni koyarsın elini taşın altına..

Yakında sanada AB uşağı demesinler aman sen sen ol ulusalcıları kızdırma :)

Geri