EFS Encrypting File System (windows veri sifreleme)

codec

New member
Reaction score
0
Windows uzerinden verileriniz sifreledikten sonra Allah korusun windowsunuz goctu veya anakartiniz yandi ve hddyi baska makinaya takip bilgileri kurtarmak istiyorsunuz ama birde bakiyorsunuzki butun dosyalariniz ve klasorleriniz yesil renge burunmus ve sizin kopyalamaniza izin vermiyor.Angut windowsun angut hatalarindan bir daha iste verilerimizi hirsizlardan koruyor anladiktan bizden niye koruyor.Kendi dosyalarima erisemedikten sonra naaapayim ben oyle sifrelemeyi. Evimin kapisina kilit takmisim ama bende giremiyorum eve hirsizda giremiyor gibi bir durum bu:)

Neyse bu durum basima gelmedigi icin etraflica arastirmamistim basimizada gelince ugrasmak zorunda kaldik.Ayni durumla basbasa olanlar varsa onlarada yardimci olayim diye buraya yazayim dedim.Gerci moderatorler sabit olmayan konular silinecek demis ama bakarsiniz silinene kadar isine yarayan biri cikar.

Microsoftu aradim bugun bu sifreleme tekniginin kirilmasi imkansiz dedi bana.Herhalde telefona bakan microsoftun caycisiydi:)

Isin ucunda servis ucreti olunca tabi o verilerin her kb.i degerli oluyor.

Neyse arkadaslar fazla uzattim tamam Programimizin ismi Advanced EFS Recovery
Forumda bulabilirsiniz bulamazsanizda uzulmeyin son surumu 3.0 suan googleden indirebilirsiniz. Programi indirdikten sonra Bu seriali yazin program tam surum olsun: EFSD-H9J7-PEHV-7K8W-EZPDA-NZAB-ZFDGK

Sonrasi kolay kurtarilacak hddyi seciyorsunuz sonra tariyor buldugu sertifikalarin sayisini soluyor sonra hddnin basina is gelmeden onceki kullandiginiz kullanici adi ve sifreyi giriyorsunuz program bir key uretiyor ve sonra dosyalari kurtariyor ve size nereye kaydedeyim diye soruyor.Benim isime yarayacak butun dosyalari kurtardigini soleyebilirim.Basarili bir program bu olaydan dolayi agzi yanan varsa alsin kullansin.

Verildimi bilmiyorum ama verildiyse dogru reycled bin please:p

Rune kardesimin istegi uzerine programi upload ettim linki asagida ilacida icinde arkadaslar...

http://www.hemenpaylas.com/download/780460/advanced_efs_recovery.rar.html

Rar sifresi: www.hackhell.com

Tesekkur ederseniz tesekkur ederim etmezseniz caniniz sagolsun.Isine yarayan olursa o benim icin daha buyuk mutluluk...

thanx.
daha önce soranlara aynen böyle anlattık yardımcı olduk.
ewet NTFS Encrypting File System in kırılmazlığı tescillidir. Bunu da belirttik.

Microsofttan önce hh e sormayı dene derim. :D

Ve soranlara o programı önerdik ve yardımcı olduk.

Bu başlığın yeri recycle değil. Çok iyi yapmışsın bence.

Programı da upload edip başlığına eklersen sanırım tekrar soruları buraya yönlendirebiliriz çünkü aynı sorular tekrar tekrar soruluyor.

Geri