Edu Dracena

omemo

New member
Reaction score
0
G.antep 1 - Fenerbahçe 0 sebep :Edu Dracena

Fener bahçemizin 39 numaradan 4 numaraya döenen futbolcusu Edu Dracena daha önce ki yazılarımda da belirttiğim gibi,Baş belası..!! futboldan anlamayan ona futbolcu lisansı veren kişiye bişi demiyorum onu hala bu takımda tutan kişilerin zihniyetini şiddetle kınıyorum..
Edu Dracena yerine Önder Turacı görev yapmalı..13 milyon € ya satmayan yönetime lanet okumalı..
Geçen seneki kendi kalesine attığı golleri vede atamadığı penaltıları ve onun yüzünden o bölgede çektiğimiz sancıları yaşatan herkese yazıklar olsun...:vur
Antep maçına da bakın ve görün yine beceriksizliği üzerinde...!!!!

***Fenerbahçe Ordu Mensubu (F.O.M)***

Zico yu özlemeye şimdiden başladım..Bu takım daha öncede dediğim gibi şampiyonlar liginden şansı varsa UEFA ya düşer..Şansı var ki Kupa kadıköy de belki bir ihtimal evinde final oynar ama sanmıyorum..

Evet şansız biri olarak da değerlendirilebilinir haklısın,bu da bir görüş fakat Önder Turacı gibi bir ismi nasıl yedekte bırakılır ona hayret ediyorum..Değişikliği ise Gökhan Gönül ile yapılıyor...!! Bence tam tersi olmalı...Yani Önder Turacı yerine EDU değiştirilmeli..Maçın başlarında direkten dönen topa bakarsanız yine EDU nun hatasını göreceksiniz...Takımımız en az 10 tane ciddi maç yaptı..Ve 25 MİLYON € ya yakın transfer parası harcadı..Antep ve Partizan maçlarına bakılırsa takımımız hala hazır değil..Ve hazır olacak gibi gözükmüyor..Aurelio gibi bir oyuncuya 1.5 milyon € zam yapmayıp neredeyse Senna ya 15 milyon € para sayacaktı..!! Bunlar çok basit hatalardır..!!

Bazen Gerçekten Çok şaşırıyorum Edu gayet iyiydi G.antep maçında :goz: Edu yu bu kdar Dışlamayın kendinizden AmA sahada mücadele vardı dikkatimi çektii Alex kostu bütün takım kostu hatta salam presler yapıldı ama son vuruşlar kötüydü ben quiza nin 5 hafta sonra açılacana inanıyorum

1. senın futboldan aanlmadıgın burdan belleı 1 macla adam kovuyosunuz ornek dırek aragonese laf yapmsısın

2. edu dedıgın butun avrupanı ıstedııgı bır futbolcu sne dırek koturluyon dun sadece hata onda dedıgldı yedıgımız golde olur bole seyler kazansaydık kımse laf yapmayacaktı

1. senın futboldan aanlmadıgın burdan belleı 1 macla adam kovuyosunuz ornek dırek aragonese laf yapmsısın

2. edu dedıgın butun avrupanı ıstedııgı bır futbolcu sne dırek koturluyon dun sadece hata onda dedıgldı yedıgımız golde olur bole seyler kazansaydık kımse laf yapmayacaktı

Eğer yazının tamamını düzgün bir şekilde okusaydın böyle bir kanıya sahip olmazdın.Arkadaşımız bir maçla yargılamıyor.Dikkat edersen geçen senedende örnekler veriyor.Bende lisanslı futbol oynadım.Eğer Edu iyi bir oyuncu diyorsan kusura bakma sen futboldan anlamıyorsun.Sana soruyorum Edu Hacettepe takımında oynasaydı sen onu takımına istermiydin.Ayrıca Edu avrupanın istediği bir oyuncu diyorsun takım ismi vermiyorsun.Hangi gerizekalı takım onu alırki.Nihayetinde geçen sene şamp. liginde yaptıklarını herkes izledi.Avrupalılar kör değil.Onu daha bu takımda tutan zihniyetin ne derece doğru olduğunu sabaha kadar tartışırım...

Edu geldıgı gunden berı boyle oyun tarzında gevşek bir savunma anlayışı var..

önder sanki çok iyi topçu da..
semih varken show amaçLı Güiza'yı aLıp da ihtiyaç oLan yerLere transfer yapmayan bi yönetime sahipsiniz..

önder sanki çok iyi topçu da..
semih varken show amaçLı Güiza'yı aLıp da ihtiyaç oLan yerLere transfer yapmayan bi yönetime sahipsiniz..

Önder asLında KaLiteLi topçu ama devamlılığı oLmadığı için performansında düşüklük oluyor.özeLLikle ortaLarı gökhandan çok daha iyi.2 sene önceki maçLarını hatırLayanLar ne demek istediğimi anLayacaklardır.ßeLki Çok iyi çaLım atamıyor ama oda böLgesinin gerekLiLiği değil zaten =)£n son Gaziantep maçındada iyi gördüm önderi.ßence biraz daha fazLa şans weriLmeLi öndere.Hırsı war.Zaten hırsı oLmasa gittiği takımdan geri dönmek için o kadar parayı cebinden vermezdi.
Peki sorum sana Lazish Semih sakatLandı diyelim ağır bir sakatlık geçirdi..sezzonu kapattı.İlhanı mı süreceğiz oyuna =)Yerinde bir transfer bence ama sisteme biraz ers oyun stiLi Guiza'nın​

bence antep maçı referans alınmamalı fenerbahçenin ne forvet hattında ne de savunmasında problem vardır.
savunmada gökhan-carlos-edu-lugano 4 lüsü süper ligin en tartışılmaz en iyi savunmasıdır.
bizim tek eksiğimiz orta saha ve beklerdir.
kazım mı kaliteli?ugur mu?dievidmi?selçukmu?mal mı?
kazım 2 maç oynar yatar,ugur avrupada coşar burda fıss,selçuk ayaklı bomba ne yapacagı kestirilmez,maldonado zaten mal.
çok acil orta saha-ön libero alınmalı mal'ın adı bile anılmamalıdır.

edu ya gelince her oyuncunun b.ktan geçirdiği maçlar olur bence edu biraz fazla kredi kullandı geçmiş zamanlarda edunun harika oyun çıkardığı maç sayısı yabana atılamaz.
ayrıca kimse kimsenin futbol anlayışını sorgulayacak konumda değil unutmayın pls ;)

Geri