- Reaction score
- 0
Konu kapatılırsa ceza alacak kişileri görebiliyorum. Nedense kendimi o listede göremedim.
Acaba ben tartışmadığımdan dolayı mı?
Alternatif duruma örnek olarakta : bu kuralları bile bile hala tartışıyorsun. Ve kurallarını bildiğin bölüme yönetici adayı oluyorsun.
Enteresan. Daha da söyleyecek birşeyim kalmadı benim. Kanaatim oluştu. Teşekkürler.
Çünkü cevap veriyor ben de her seferinde kuran ve sünnete göre konuşurken olayı kuran ve sünneti reddederek konuyu başka yere çekmeye çalışıyor ve ısrarla buna devam ediyor... Kuranda yazan birşeyi bölüm kuralları izin verdiği ve kuranı mutlak doğru kabul ettiği için kaynak gösteriyoruz... ve aksini bölüm kuralları çerçevesinde ispat edemeyecekken böyle diyemezsin diyen kendisi iken beni eleştirmen de ayrı bir tartışma konusu...
Ben misal verdim tüm dünyayı da görmüş olabilir kişi. Zaten belki benim kadar görmedin dedim. Görmedin gibi bir ifade kullanmamışım yorumumu oku. Hiç tanımadığım bir kişi hakkında nasıl görmedin diye kesin konuşabilirim.... Sadece ne tarz araştırmalar sonucu inandığımı gösterdim... Kurana dogmatik diyen kendi beynini dogmatikleştirmiştir... Konu bu kadar açık aslında...