Earthworm Jim [ HH UP ]

Focus StyLe

FıRtına'
Reaction score
0
EarthwormJimresm.jpg

Tanıtım:
Earthworm Jim serisinin ikinci sürümünde oyunun işleyiş konusunda çok da fazla bir değişiklik yapılmamış. Platform tarzında hazırlanan oyunda yine solucan-astronot karışımı bir kurtçuk görev başında. Oyun yapımcıları inekleri ihmal etmemiş ve tekrardan oyuna dahil etmişlerdir. İneklere karşı neden bu kadar düşmanlık beslendiği hala anlaşılamamış bir olaydır.

OYUNDAKİ AMAÇ:
Solucan ve astronot karışımı bir karakter olan Jim, dünyayı leş kargalarından temizleyip, huzur ortamı oluşturmak, dünya ekonomosini düzenlemek, uzay taşlarından kurtulmak, inekleri söğüt dalından kaldırıp işe yarar hale getirmek, yaşlı teyzelerle dünyanın iyiliği için cebelleşmek gibi ulvi görevler almıştır. Aynı zamanda bir indiana jones fantezisi olan jim, elbette ki kamçılı, silahlı ve çok tehlikeli bir karakterdir. Kafasındaki solucanı aynı zamanda helikopter pırpırı olarak da kullanabilir, işte böyle eğlenceli bir karakter, coşturucu bir oyundur.

SONUÇ OLARAK:
Özellikle oyun dışındaki kara kalem çizimler çok güzel, bir de oyunun başlangıç ekranında bekleyince, jim; arnold, demi muur, indy, buzdolabı, çorap ve benzemezi taklitler yapıyor. Onu izlemek de keyifli. Platform oyunlarının iyice silindiği dönemde çıkmış başarılı, kaygısız bir oyun olduğu ve oynayanların büyük bir zevk alacağı kesin gibi gözüküyor.

Download :

http://rapidshare.com/files/90908232/earthworm_jim_2_HACKHELL_FIRTINA.rar

Rar PasS : fırtına@hackhell

:sigara:​

Sürükleyici konu.
Eline sağlık.

Eskiden Ne Oynardım ELine Sağlık Kuzu : )

Fıяτıηa;2620068' Alıntı:
Kurma sen boşwer benı dinle :durdurun:durdurun

Kurup nabıcan işe yaramaz bir oyun :durdurun

Nie Upladin O zaman Kotali Kullaniciyim ben :p :vur

Geri