E-Mail ile PC kapatmak...

WaTcHFuL

EVERYWHERE
Reaction score
0
Bizim Muhattap Olduğumuz Tek Gerçek Zihnimizde Yaş
Bunun için yapmamız gereken ilk şey MS Outlook ta bir heap oluşturmak.

Daha sonra istediğimiz bir yerde (shutdown -s -t "0") içerikli pckapat isimli bir bat dosyası hazırlamamız gerekiyor.

Bu işlemin sonrasında MS Outlook ayarlarını yapmamız gerekiyor.

Sırası ile;

1. Araçlar-Kurallar ve Uyarılar da Yeni Kural diyoruz.

2. Boş bir Kuraldan Başla yı işaretleyerek ileri diyerek devam ediyoruz...

3. Burada Konuda Belirli Sözcükler Bulunsun , Kişi vaya Dağıtım listesi Adresinden Gönderilen ve yanlızca bu makinada seçeneklerini seçerek gerekli şeilde bunları dolduruyoruzve ileri diyerek devam ediyoruz...

4. Burada Uygulama Nesnesini Başlat ve iletiyi sil seçeneklerini işaretliyoruz ve bat dosyasını göstererek ileri diyoruz...

5. Son ve uygula diyerek işlemimizi bitiriyoruz...

MS Outlook hesabımızın kurulu olduğu bilgisayara belirttiğimiz adresten pckapat başlıklı bir mail gönderdiğinizde makina kendini kapatacaktır...

Muhabbetle

hocam anayasa oynanıyo ondandır geçer ya :S

hocam bu işi eğer thundurbird de yaparsak tadından yenmez ya ;D

hocam benim zaten öğrenmeye merakım vardır ben sana diyorum.konuda yanlış olan neyi gördün de sövdün ki?

ya ben sovmedim :) olurda birilerinin pc sini bu yollabirileri kapatirsa pc si kapanan adam sovecek onu demek istedim :) sen nerden cikardin benim sovdugumu dostum anlamadim :)

neyse forum alaninda olur bole seyler takma kafana sovmek acizlikdir! zaten ben hic bi zamanyonelmedim yonelmemde

ya ben sovmedim :) olurda birilerinin pc sini bu yollabirileri kapatirsa pc si kapanan adam sovecek onu demek istedim :) sen nerden cikardin benim sovdugumu dostum anlamadim :)

neyse forum alaninda olur bole seyler takma kafana sovmek acizlikdir! zaten ben hic bi zamanyonelmedim yonelmemde

Konuyu dikkatlice okursanız , kapatacağınız pc de outlook ex.. kurulu olması lazım diyor ...
Hangi gerzek gıcıklık olsun diye önce gidecek o pc ye o.e hesabını kuracak sonra dışardan kapat komutlu bir bat dosyası gönderecek ? .. İyi yönden bakarsanız mesela ofisinizden acil çıkmanız gerekti çıktınız ve pc açık unuttunuz ... Son anda aklınıza geldi dışardan kapatırsınız ...
Yada çocuğunuzun evdeki pc sine belli bir süre kullanma izni veriyorsunuz o pc ye sadece sizin bildiğiniz birde şifre koyuyorsunuz .... Çocuğunuzun izin süresi dolduğunda siz uzaktasınız yollayın mail i kapatın ....
Bıçak insanıda keser ekmeğide , önemli olan siz neyi kesmek istiyorsunuz

ruLet kardeşim. Ya dikkatlice okumadın yada direk konu keylogger bölümünde olduğu için böyle konuşuyorsun.

Lütfen daha dikkatli okuyalım.

Anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az!

Neyi hangi amaçla kullanmanız ile alakalı bir durum.

pastella82 kardeşim anlamış ve gayet açık bir şekilde anlatmış.

bunu outlook 2007 de nasıl yaparız peki

Geri