e-mail adresim yok bana mektup yolla!

kuzay

Pesimist
Reaction score
0
Kalamazsın Bu Hayatta Bakire ,En Azından Hayat Koy
Ben evsiz sokaksız da yaşayabilirim. İhanet sırtımda kamburlaşıp yürümeme engel olsa da koşabilirim bana uzatacağın her elin ardındaki vedalara… Sensizliğe giden her yolculukta bir yer ayrılmış bana zaten… Her delinin günlüğünde adım geçiyor. Tehlikeli işler yapıyorum biliyorum. Kullanılan şırıngaları alıp kendimi uyutmak seni unutmak için yabancı bedenler enjekte ediyorum ruhuma. Ve ardından sütlü şiirler içiyorum. Saatimi vurdular tanımadığım bir evde. Çalmıyor artık… Organlarım çalıyor onun yerine... zaman öyle hatırlatıyor kendini…beni öpen dudaklar değişik meyve kokuları bırakıyor üstüme böğürtlen, erik,elma, kayısı,çilek…bense yabani otlar bırakıyorum terk ettiğim yataklara…senden çaldığım dudaklarla söz veriyorum herkese. söz bu son(!) söz sadece seninim(?) söz saat
Yedide ordayım…..nasıl olsa sahibi sensin suçlu dudaklarının.
Çok yakışıyorum yumruklanmış aynalara. Resimlerimi çitliyorum. Gülüşlerim atlayıp gelmesin diye arkamdan. Bütün literatürlerden siliyorum sevdiğim harfleri. Böylece daha çok başarabilirim suskun kalmayı.gişesi az bir filmde başrol oynuyorum.yastığımda çıplak sevda motifleri…ve bardak altı sevişmeler...e-mail adresim yok bana mektup yolla!!!!

Çok yakışıyorum yumruklanmış aynalara. Resimlerimi çitliyorum. Gülüşlerim atlayıp gelmesin diye arkamdan. Bütün literatürlerden siliyorum sevdiğim harfleri. Böylece daha çok başarabilirim suskun kalmayı.gişesi az bir filmde başrol oynuyorum.yastığımda çıplak sevda motifleri…ve bardak altı sevişmeler...

Yüreğine sağlık güzeldi.

yüreğine sağlık kuzay =)

Geri