Eşkıya ile görüşenin başı dik olmaz...

Shawn Michaels

New member
Reaction score
0
424269_332612643453063_214676668579995_940522_1466294562_n.jpg

İçişleri Bakanlığı tarafından hazırlanan ödül yönetmeliği ile PKK liderlerini yakalatana her biri için 4 milyon lira ödül verileceği söyleniyor..

Murat Karayılan, Cemil Bayık, Rıza Altun, Duran Kalkan, Nizamettin Taş, Fuat kod Ali Haydar Kaytan, Numan Uçar, Fehman Hüseyin gibi isimleri ölü yada diri yakalayıp getirene verilecek bu büyük ödül bazılarının iştahını kabartabilir ama AKP iktidarı dönemimde ben şahsen böyle bir olayın gerçekleşeceğine zerre kadar ihtilal vermiyorum.

Çünkü Sayın Başbakan'ın bilgisi dahilinde pek çok devlet görüşmesi PKK'nın üst yönetimi olan teröristlerle zaten sürekli görüştüler. Kandil'e çıkıp ta röportaj yapmayan gazeteci kalmadı.Hasan Cemal'ındani Mehmed Ali Birand'ından, Yalçın Küçük'ünden,hatta Doğu Perinçek'e varıncaya kadar Kandil'i mesken tutanlar oldu.
Teröristlerle karavana yediler, Elele halay çekip oynadılar.Yani onların elini kolunu sallaya sallaya gittiği kandil'e isteseydi Türk mehmetçiği de rahatlıkla çıkıp o soytarılarının alayını paketleyip Türkiye'ye getirebilirdi. Ancak siyasi irade PKK ile parelel düşüncede olduğu için bu gerçekleşemedi.

Murat KARAYILAN bizzat kendisi''AKP bizimle görüşmek için defalarca elçi gönderdi ama biz her seferinde görüşme adresi olarak muhatabın İmralı olduğunu söyledik kendilerine''' diyor.Demek ki, Devletin istihbaratı hangi teröristin hangi delikte olduğunu en ufak ayrıntısına kadar biliyor.

Yakalamıyor. Çünkü ABD'te verilmiş sözler var. Pentagon'un Kürt meselesinin çözümünde Apo'nun muhatap olarak alınmasını istemesi ve yerel özerklik talebinin hayata geçirilmesi konusunda siyasi beklentiler içinde olması nedeniyle PKK 'ya karşı bitirici bir operasyon yapılamıyor.

PKK'ya operasyon yapamayan AKP hükümeti Ulusalcılara ve Milliyetçilere karşı tertip ve tezgahlara devam ediyor. Hatta Ergenekon'dan sonra Ülkücülere yönelik Ötügen operasyonun da yapılabileceği konuşuluyor.Recep Tayyip ERDOĞAN'ın Bozkurtları hazmedememesi ve devamlı engel olarak görmesi önümüzdeki günler de hangi vahim olaylara neden olacak hep birlikte göreceğiz.

Hani bir şarkı da söylerdik hep,

''Taşları bağlamışlar,Köpekler serbest,
Eşkiya düze inmiş,yiğitler derdest,
İmama kızıp ta bozmayız abdest,
Gün gelir hesabı sorulur elbet.

Ertuğrul KALAFAT

Akp hükümeti pkk ya bişey yapamıyor madem bundan sonra başka bi hükümet geldiği zaman emin olunki farklı bişey olacagini sanmıyorum eğer pkk yı bitireceğim desin bende koyu bir ak partili olarak oyumu chp ye veya mhp ye veya hangisi söylerse ona vereceğime and içiyorum ki ben gibi düşünen binlerce insan var şu anda akp kötünün iyisi muhalefet dediğimiz adamlar 2 lafı bi araya getirip konusamıyorlar bile nasıl güvenebiliriz ki anlamış değilim henüz Sayın RTE den daha zeki oldugunu düşünen varsa çıksın ona verelim

Akp hükümeti pkk ya bişey yapamıyor madem bundan sonra başka bi hükümet geldiği zaman emin olunki farklı bişey olacagini sanmıyorum eğer pkk yı bitireceğim desin bende koyu bir ak partili olarak oyumu chp ye veya mhp ye veya hangisi söylerse ona vereceğime and içiyorum ki ben gibi düşünen binlerce insan var şu anda akp kötünün iyisi muhalefet dediğimiz adamlar 2 lafı bi araya getirip konusamıyorlar bile nasıl güvenebiliriz ki anlamış değilim henüz Sayın RTE den daha zeki oldugunu düşünen varsa çıksın ona verelim

Nasrettin Hoca fıkrası gibi bir durum söz konusu:

-Sen de haklısın?

ama,

Kılıçdaroğlu'nun nasıl lider olduğunu,gelişen olayların değil parti,güvenlik teşkilatlarının bile ağzı açık kalarak seyrettiği bir senaryo ile gerçekleştiğini biliyoruz.

Bizleri sorarsan,derdimiz kaf dağından yüksek :) Kongrelerde başka aday bile çıkaramayan bir partinin lideri hangi demokrasiden söz edebilir?

Lakin;bu işler çok konuşmakla olsaydı Demirel'i o tahttan kimse indiremezdi.Yeni yüzlere fırsat tanınan ortamlar olduğu zaman bu günkü hükümetin neler yaptığını ancak kavrayabileceğiz.

Türkiye'de hiç bir siyasi kendi çıkarlarını,memleket ve millet çıkarlarından sonra görmediği sürece akparti iktidar olmaya devam edecektir ve bu bir gerçektir.Ama Asım'ın Nesli bir gün bayrak gönderinde amerikan bayrağının dalgalandığını görürse bu Kılıçdaroğlu ve Bahçeli'yi bile çok arayacaktır.

Sakın öyle bir şey olmaz deme:

Malatya'ya yerleşen conileri halkın tepkisinden çekindikleri için haber bile yaptırmadılar.Bu işin sonu,pantolonumuzun içindeki DON dur ve gün gelecek o donu bile alacaklardır.

bize gözüpek bi lider lazım muhalefette haklı ben ak partiyi savunuyorum daha dogrusu savunuyordum yani taa ki bu son zamanlarda yaşananları görene dek normalde politikayla siyasetle ugrasan biri değilimdir ama en cok zoruma giden şey bazı arkadasların haddini aşarak akp ye oy verenlere sallayıp durması adamlar artık bize hakaret eder duruma geldiler bırakın millete laf söylemeyi siyaset yapıyorsanız yine yapın ama herkesin özgür iradesi var siyaset demek yalan demek zaten birazda gözü açık olmak lazım kandırabiliyorsan eğer kazanırsın bu kadar basit..bundan iyisini bulana dek akp diyeceğim yapacak başka mantıklı bişey varsa söyleyin onu yapalım..!

PKK ile görüşmeler 99'da MHP ninde içinde olduğu hükümet döneminde başladı

BDP Grup Başkanvekili Hasip Kaplan "Koalisyon hükümeti döneminde, 99 yılında görüşmeler yapıldı. Gözlerimle gördüm. Yani şimdi, ben avukat olarak gözlerimle gördüm. Oralara giden, görüşen memurlar, istihbarat, hepsi, hükümetlere bağlı değil mi?" açıklamasını yapmıştı geçenlerde.

BDP Muş Milletvekili Sırrı Sakık da 1999'daki görüşmeleri doğrularken bu görüşmeler sonrasında PKK'nın silahlı militanlarının ülke dışına çıkıp idam cezasının kaldırıldığını ileri sürdü ve "Bu görüşmeler İmralı'da yapılmıştır" dedi.

PKK ile görüşmeler 99'da MHP ninde içinde olduğu hükümet döneminde başladı

BDP Grup Başkanvekili Hasip Kaplan "Koalisyon hükümeti döneminde, 99 yılında görüşmeler yapıldı. Gözlerimle gördüm. Yani şimdi, ben avukat olarak gözlerimle gördüm. Oralara giden, görüşen memurlar, istihbarat, hepsi, hükümetlere bağlı değil mi?" açıklamasını yapmıştı geçenlerde.

BDP Muş Milletvekili Sırrı Sakık da 1999'daki görüşmeleri doğrularken bu görüşmeler sonrasında PKK'nın silahlı militanlarının ülke dışına çıkıp idam cezasının kaldırıldığını ileri sürdü ve "Bu görüşmeler İmralı'da yapılmıştır" dedi.

Kalafat aga sen bu açıklamalara ne diyorsun hele bi anlat bakalım

efendim duyamadım bir şeymi demişitin

bu ödül işi iyi oldu çok değil bir kaç yıl içinde meyvesini verir : )

ak parti gelmiş geçmiş en iyi hükümetlerden biri :) ha yeterli mi değil eksikleri var ama aşılacak sorunlar tek tek aşılıyor nabız yoklama ile bütün sorunlar çözülüyor halk bazı şeylerı artık umursamıyor neden çünkü yıllardır hep yanı şylerden uyutulmaktan sıkıldı yenı şeyler duymak istiyorkı bunu 2002 de gösterdi
pkk işi silahlı kuvetler ile bir yere kadar çözülüyor ama kayıpsız olmuyor amaç örgütün birbirine düşmesi eğer bu başarılırsa kazanan taraf zaten güçsüz kalacağı için silahı bırakcak çok mu ütobik bence değil tabandan destek bulamazsa çözülmeler olursa örgüt bir yıl dayanamaz
: ) unutmayın ki örgütün bir kesimi sonuna kadar savaş isterken diğer tarafı el sıkışmanın ve üst yönetimdekilerin özel çıkarları için beklemekte

Apo denen iti ben mi asmadım,

Değişen ben miyim, yoksa onlar mı?

Ben asmamış olsam, o ipi atmam

Atarsam Meclis'te piç eli tutmam

Nezaket, mezaket ben bunu yutmam

Değişen ben miyim, yoksa onlar mı?

Ozan Arif

sözde meclis başkanı özde akp goygoycusu abantta özerkliği tartışıyor gelmişler burda ahkam kesiyorlar.. akplilerin oylarıyla idamı kaldırdıklarını hatırlamazlar mhp zamanında görüşüldü diyorlar.. sizin özel kalem apo ile pkk arasında trafik kurmuş haberleri yok.... Sanki Ozan Arifin çizgisindeymiş gibide şiirini paylaşmış:D Madem çok biliyon açılımla ilgili şiiride var onuda bi yazıver..

Geri