eşitlik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sagopa_K

Banned
Reaction score
0
merabalar yaklaşık 1 aydır yakın arkadaşımın tavsiyesiyle buraya üye oldum çokda ii yapmışım ancak bir şikayetim var forumda kesinlikle ve kesinlikle adalet yok diye düşünüyorum. Geçenlerde bi fıkra eklemiştim gerçekten komik arkadaşlar arasında sürekli anlattığımız bi fıkra ve konuya cvp yazanlarda yöneticiler oldu

-bu ne ya
-hiçte komik değil
-bana komik gelmedi gibi şeyler
ve konu kitlendi tamam doğal karşıladım olabilir dedim ama şöyle bi diğer fıkralara bakınca yönetici tarafından yazılan komik olmadığı halde(hepsi değil tabi çok ii olanlarda vardı)herkes teşekkür edio ve koptum filan dio...

ya anlamıyorum ben o fıkraya zamanımı ayırdım en azından bir emeğine sağlık demelerini beklerdim...

yöneticiler size söylüyorum bu mesajımdan sonra uyarı verceksiniz kesin belkide banlarsınız ama unutmayın forum yöneticilerle değil üyelerle ayakta durur!

Saygılar....

εگмεя' Alıntı:
http://www.hackhell.com/showthread.php?t=143055 qonu bu vede qonuyu oquyan herqes bunun geyiq mizahla bi alaqası oLmadığını biLİR SAtEN :)

TOPlam 5 qonun var.. lütfen sağ duyuLU oLaLım..
ona bişe dediğim yok benim tamam komik olmayabilir en azından emek verdim ben ona

Konunuzu kim kapamış, sizi kim banlamış; son mesajlarınıza bakarak öğrenebilirsiniz veya size hitabında alındığınız ve bu bana söylenir mi dediğiniz durumlarda önce sakin olunuz : ) sonra o yöneticiye PM (Özel mesaj) gönderiniz...
Güzel bir üslubla yazarsanız güzel bir cevap gelecektir kesinlikle..
bunu deneyim dedim ama 1 tane deilki msj yazanlar yöneticiydi zaten neyse yinede ilginize teşekkür ederim!!!

Sagopa Peki Sen Bu Fıkraya Güldün mü? Sende mi Sorun Var Yoksa Bizde mi? Mod. Kapatmakla Doğru Olanı Yapmış, Madem Paylaşım Yapıyorsun Daha Dikkatli Olabilirsin. Konu Açmak Yerine Konunu Kapatan Mod. a PM Atabilirdin...

o fıkra dediğinde üstü örtülü küfürden başka bişey yokki
bu mudur fıkra

Ya Şimdi Sagopa .. Sen Arkadaşların Arasında oLan Birşeye Gülebilirsin Fakat Buraya Yazarsan Gülmeyebilirler..yani ben arkadaşlarımla yaptıqım espiri buraya yazarsam kimse gülmez.. yani modların da demek istediqi bu..

konuun acıyorum arkadaşım önede aLayım.

gerginliq oLmasın :) oqe..

iyi forumlarl sana

Sagopa_K' Alıntı:
ona bişe dediğim yok benim tamam komik olmayabilir en azından emek verdim ben ona

bunu deneyim dedim ama 1 tane deilki msj yazanlar yöneticiydi zaten neyse yinede ilginize teşekkür ederim!!!

arkadaşım burayı iyi oku ki kimse zan altında kalmasın

"Konunuzu kim kapamış", sizi kim banlamış; son mesajlarınıza bakarak öğrenebilirsiniz veya size hitabında alındığınız ve bu bana söylenir mi dediğiniz durumlarda "önce sakin olunuz : ) sonra o yöneticiye PM (Özel mesaj) gönderiniz... "
Güzel bir üslubla yazarsanız güzel bir cevap gelecektir kesinlikle..

yani burda bölüm modlarından bahsediyo tabiki kalkıp her yorum yazana PM atacak halin yok senin PM atacağın şu durumda 3 kişi bunlarda bizleriz εگмεя, ¢єнєηηєм, A.k.A_EjAy mod uygunsuz bulursa zaten o kişi mod bile olsa mesajını editler bu durumlarda oluşmaz çünkü bi mod kalkıp hakaret içeren mesajlar yazmaz ben bile yazsam gereken cezayı alırım eşitlik her zaman vardır. sen bu konuyu buraya açmakla bence iyi yapmadın bölümün Şikayet/Öneri başlığı var oraya yazsaydın madem. senin yapacağın A.k.A_EjAy'a PM atmaktı o kadar.konun açılacak

Ben sagopaya hak veriyorum her ne kadarda güzel olmasa Şöyle yazılabilirdi " emeğine sağlık ama ben beyenmedim" diyebilirdiniz boşuna kırıcı olmanın hiç anlamı yok
Saygılarımla...

tamam arkadaşlar uzatmayalım...:) ortam gerilmesin..

konu acıldı..

Eheheehehe
ehuhe.gif
bu kahkalara gercekten fıkra icindi kimse bir art niyet aramasın fıkrası gercekten bana komik geldi
ehuhe.gif

Ama modun yaptığı daha da komik gülsem mi ağlasam mı

A.k.A_EjAy' Alıntı:
ben bi kahkaha tufanı göremedim locked...

hop.gif

Ortada bir emek var ve bilinçsizce davranan bir yönetimden arkadaş,
konuya emek verip burada paylaşan arkadaşımız mı suçlu yoksa ukalalık yapıpta bir emeğe karşı saygısızlık yapanlar mı?
Kimse karşıma çıkıpta şimdi laflarıma çomak sokmaya çalışmasın gerçekler bazen acı verir ama gerçektir burdada konuyu açan arkadaşımız haklıdır kimse bunu inkar etmesin...

Ya Fıkra ßence süper.. yorumda yaptim.. Herkesin espri anLayı$ı farkLıdır.. konunun kapanmasında ßence ßüyük pay küfürLü oLu$udur.. +18 ißareside var gerçi.. konunun kapatıLması yanLı$ olmuş...

bir ya da birkaç kişinin komik bulmaması konunun kapatılmasını gerektirmez
ortada bir doğru düzgün bir paylaşım varsa konunun kapatılması hata
komik bulunur veya bulunmaz hepimizin kabul edeceği gibi bu bir paylaşımdır.
konuyu açan kişinin forumda kaç konu açtığına göre değerlendirilmesi de yanlış
düzgün paylaşım yaptığı sürece tüm üyelere daha sağduyulu yaklaşmakta fayda var.
forumdaki sömürücülerden şikayet edipte
keyfi sayılabilecek derecede konu kapamak büyük bir hata olur görüşündeyim
bu yüzden verilen karar yanlış olmuş bence
tabi konu açıldığına göre sanırım sorun kalmamış
iyi forumlar herkese ;)

Beni Fazla İlgilendirmedigiçin Yabancı Kalacam Ama Bence İyi Olmus Hackhell Gelecegi Daha İyi Olur..

Vallahi ben bu fikrayi ben daha önceden de bilirim. Bir arkadasim, kekeme taklidi yaparak bu fikrayi anlattiginda hepimizi gülmüs, aylarca birimize kekeme takliti yaparak, bu fikrayi cagristirmistik. Konu ne biliyor musunuz ? Malesef diyorum Forumda bazen modlar, ben neyim kardesim burada, yetkim var kullanirim havasina giriyorlar. Tabi ki hepsi icin söylemiyorun bunu. Bir tür güc gösterisine giriyorlar burada. Hastanenin kapisina kapici dikilir, "Yassak Hemserim" der seni iceri sokmaz ya. Sen de gicik olursun. Bunun altindaki sebeb nedir biliyor musunuz ? Bir tür oto-tatmin yani kendi kendini tatmin etme. Biz buna psikolojide ruhsal mastürbasyonda diyoruz. O kapici gece sabah olsa da, kapinin önüne dikilisem. Milleti kivrandirsam diye düsünür. Sabahi dört gözle bekler. Kapinin önünde tam bir Kraldir o cünkü. Kasilisi bile farklidir. Istediklerini cesitli bahaneler uydurarak iceri alir ve bunu bir lütüf hatta güc gösterisi olarak görür. Cünkü güc ondadir. O anda oradaki insanlardan farklidir cünkü ve bu ona tarif edilmez bir haz verir. ISTE bizim bazi mod'lar da malesef böyle.

Kardesim biz senin begenecegin fikrayi mi bulacagiz oraya koymak icin. Nerede yaziyor bu kural. Tam belki cok hassas birisindir. Biraz küfürlü falan diyebilirsin. Orada kocaman +18 yaziyor. Ayrica burada bir de Adult formun oldugunu hatirlatmak isterim sana. Bence bu tam bir ruhi mastürbasyon olmus. Hayirli masturbasyonlar.

NOT: Arkadaslar, masturbasyon deyince herkesin aklina malum faaliyet gelir. Tabi ki o olayda bir masturbasyondur ama masturbasyonun anlami, kendi kendini tatmin etmedir. Bu cinsel olabilir ruhsal olabilir...Simdiden söyleyeyimde birileri parlamasin

Civanim' Alıntı:
Vallahi ben bu fikrayi ben daha önceden de bilirim. Bir arkadasim, kekeme taklidi yaparak bu fikrayi anlattiginda hepimizi gülmüs, aylarca birimize kekeme takliti yaparak, bu fikrayi cagristirmistik. Konu ne biliyor musunuz ? Malesef diyorum Forumda bazen modlar, ben neyim kardesim burada, yetkim var kullanirim havasina giriyorlar. Tabi ki hepsi icin söylemiyorun bunu. Bir tür güc gösterisine giriyorlar burada. Hastanenin kapisina kapici dikilir, "Yassak Hemserim" der seni iceri sokmaz ya. Sen de gicik olursun. Bunun altindaki sebeb nedir biliyor musunuz ? Bir tür oto-tatmin yani kendi kendini tatmin etme. Biz buna psikolojide ruhsal mastürbasyonda diyoruz. O kapici gece sabah olsa da, kapinin önüne dikilisem. Milleti kivrandirsam diye düsünür. Sabahi dört gözle bekler. Kapinin önünde tam bir Kraldir o cünkü. Kasilisi bile farklidir. Istediklerini cesitli bahaneler uydurarak iceri alir ve bunu bir lütüf hatta güc gösterisi olarak görür. Cünkü güc ondadir. O anda oradaki insanlardan farklidir cünkü ve bu ona tarif edilmez bir haz verir. ISTE bizim bazi mod'lar da malesef böyle.

Kardesim biz senin begenecegin fikrayi mi bulacagiz oraya koymak icin. Nerede yaziyor bu kural. Tam belki cok hassas birisindir. Biraz küfürlü falan diyebilirsin. Orada kocaman +18 yaziyor. Ayrica burada bir de Adult formun oldugunu hatirlatmak isterim sana. Bence bu tam bir ruhi mastürbasyon olmus. Hayirli masturbasyonlar.

NOT: Arkadaslar, masturbasyon deyince herkesin aklina malum faaliyet gelir. Tabi ki o olayda bir masturbasyondur ama masturbasyonun anlami, kendi kendini tatmin etmedir. Bu cinsel olabilir ruhsal olabilir...Simdiden söyleyeyimde birileri parlamasin

kusursuz ßi yorum.. Büyütmemek gerekir fakat ßazen mod arkadasLar ßu söyLedikLeringibi tavir aLıyoLar.. neyse ilgileniLmis zaten konuyLa.. Locked:p

Birincisi fıkra komik değil diye konu kapatılmaz...Bunu mod arkadaşlar benden daha iyi bilirler herhalde....

İkincisi bazı konularda haksızlık oluyo..Mesela bi kullanıcı ,var olan bi konuyu tekrar açtığında "arama yapsana kardeşim diye azarlanıp konu kapatılıyo"

Ama benim başıma da geldi, bi mod arkadaş benim verdiğim bi programı tekrar vermiş.Ve konuya diğer mod arkadaşlar "saol verilmişti ama link yenilenmiş oldu" gibi şeyler yazdılar.((Benim konum da ikinci sayfada olduğu halde))

yorum sizin

NOKTA

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri