Eğitim uçağı düştü 2 pilot şehit!

Gogomanyaa

New member
HH Üyesi
Reaction score
0
İzmir'de eğitim uçağı denize çakıldı. İki pilot şehit oldu...

İzmir Valisi Cahit Kıraç, Çiğli 2. Ana Jet Üs Uçuş Eğitim Merkez Komutanlığı'ndan havalandıktan sonra Güzelbahçe ilçesi açıklarında denize düşen eğitim uçağının enkazının içinde pilot öğretmen Yüzbaşı Hasan Öztürk ve pilot adayı Teğmen Erol Er'in cesetlerine ulaşıldığını bildirdi.

Vali Kıraç, Güzelbahçe'de gazetecilere yaptığı açıklamada, Çiğli 2. Ana Jet Üs Uçuş Eğitim Merkez Komutanlığı'ndan havalandıktan sonra saat 12.00 civarında düşen eğitim uçağının enkazına ulaşılması için Sahil Güvenlik, deniz polisi ile Afet ve Acil Durum Müdürlüğü dalgıç ekiplerinin katılımıyla yapılan arama çalışmalarının sonuçlandığını belirtti.

Uçağın enkazına ulaşıldığını ve Sahil Güvenlik Ege Bölge Komutanlığı'na bağlı geminin kaza bölgesine gelerek enkazı çıkarma çalışmalarına başladığını kaydeden Kıraç, şunları söyledi:

''Arama çalışmaları sonucu enkaza ve enkaz içerisinde pilot öğretmen ve pilot adayının cesetlerine ulaşıldı. Bölgeye gelen Sahil Güvenliğe bağlı gemi, enkazı çıkartma çalışmalarını yürütüyor. Sanıyorum yarım saat, kırk beş dakika sonra enkaz çıkartılmış olacak. Kazada yaşamını yitirenlerin isimleri Yüzbaşı Hasan Öztürk ve Teğmen Erol Er.''

''BÜYÜK BİR FACİAYI ÖNLEDİLER''
Vali Kıraç, kaza sonucu şehit olan askeri personelin, büyük bir felaketi de önlediklerini belirterek, ''Pilotlarımızın, uçağı büyük bir fedakarlık ve gayretle denize yönelttikleri görülüyor. Turizm mevsiminde burada hareketlilik oluyor, ayrıca yerleşim alanı. Yaptıkları fedakarlıkla büyük bir faciayı önlediler. Başsağlığı diliyoruz'' dedi.

Kazanın nedeninin yapılacak teknik inceleme sonrası kesinlik kazanacağını ifade eden Kıraç, şehit cenazelerinin enkaz çıkarıldıktan sonra Alaybey'e getirileceğini sözlerine ekledi.

13 tane memleket evladı kahpe pusularda Şehid edildi hemde Subaylar gibi MAAŞ almaksızın bu ülkeyi savunmak için..bu mehmetçiği arazilerde başı boş ve sahipsiz bırakan ve kahpe pusulara düşürtenler Rütbeliler ,GK başkanlığı HESAP VER....
800.000 kişilik bi Devasa ORDU kendi ülkesinde bu Hallere kimler DÜŞÜRTÜYOR ..
pkk ,pkk geçin bu işleri be ..pkk dediğiniz cahili cühela mağara adamı HEDEF ŞAŞIRTMAYA ÇALIŞMAYIN..... GK HESAP VER ,Bahane Üretme 30 yıldır yaptığın gibi...
TSK bizde halmi bıraktın uğruna can vere vere..
Çare Profesonel ORDU...bu ORDU ile hiç bir başarı olmaz çünkü bu ORDU DARBE ORDUSUDUR...Bütün EĞİTİMİ TC Hükümetini nasıl YIKARIZ da ülkeye EL Koyarız....

Mevladi oto pilotta yanlış konuya mesaj atmışsın.
Yazdıkların konu ile çok uyumlu olmamış.
Sadece Türk ordusuna düşmanlık için yazıyorsun tamam da neyin altına yazdığına da bak.

Benim ORDUM 4 kıçıkırık çapulcu önünde bu rezil HALLERE düşmez..
bana değil HAİNLERE ve MEHMETÇİĞİ kahpece arazilerde başı boş bırakan ve PUSULARA düşürtüp KATL eden MÜPTEZELLERE söyle varsa bi diyeceğin..
Benim ülkemin EVLATLARI öldürülüyor hemde kalleşce ve kahpece..
benim Mehmetçiğim MAAŞ almadan ASKERLİK görevini yapıyor hemde...anladın dimi ne dediğimi he ?
Mehmetçiklerime Allahdan Rahmet ve Ailesine ve Sevenlerine Başsağlığı dilerim..
Nerde varsa HAİN ve KAHPE ve KALLEŞ cümlesinin yüzüne tüküreyim.

Hala yanlış konudasın b konu düşen uçakdaki şehitlerle ilgili.
Doğudaki 13 şehit verdiğimiz olayın konusu başka.
Türk silahlı kuvvetlerine o kadar düşmansın ki Kaddafinin ordusu gibi paralı askerlerden kurulu ordu bile istiyorsun.
Profesyonel ordunun öbür ucunun da bu olduğunu göremiyorsun.

Abd ordusu PROFESYONEL ORDUDUR ve İrakda ve Afganistanda Türk Ordusunun kendi coğrafyasında 4 çapulcu karşısında verdiği Asker zayiatini vermemiştir çünkü ABD Ordusunun her askeri Profesyoneldir ve SAVAŞ için yıllarca eğitim alır .Türkiyede ki gibi 2 ay Atatürkün hayatını ezberle haydi Araziye Kurtların önüne değil..
Paralı Asker diyerek hakir gördüğün senin SUBAYLARIN olmasın sakın he ? 5.000TL MAAŞ o da en azı 5 yıldızlı lojmanlar, 9 yıldızlı ORDUEVLERİ...yediği önünde yemediği ardında Mehmetçik kapıda EMRE Hazır bekliyor,garsonu, kapıcısı, pekçisi,tuvalet temizlikçisi mehmetçik...daha yazayım mı ?

ABD ordusu profesyonel ordudur yaptığı tecavüzler ve insanlık dışı uygulamalar ortadadır.
Karşılarına çıkan herkezi uçaklarla bombalatırlar.
Irakta verdikleri kayıplar da hiç de öyle azımsanacak gibi değildir.
Tamamı paralı askerlerden kurulu ordu ile bizim ordumuz arasında böyle farklar oluyor mevladi.
Bu arada hala düşen uçak konusunda bunları tartışabilmen de okuma yada algı sorunun olduğunun en güzel göstergesi bundan sonra sana bu konuda cevap yazmayacağım çünkü idrak kabiliyetinde sorunvar ve burası yeri değil.
2 şehidimize ve ailelerine baş sağlığı dilşer mevladiye uyup tartıştığım için herkezden özür dilerim.

biz abd askerlerinin yaptıklarını tartışmıyoruz ...KIVIRMA...
TC Subayları da PARALI ASKER değil mi ? ABD Askerleri Türk Subayları gibi Bilgili donanımlı ve üstelik Pratik deneyimli Savaş Askerleri, senin Askerin 2 ay Atatürkün NUTKUNU ezberler sür Araziye Teröristin karşısına ve yanında 1 tane bile Rütbeli yok zavallı Asker ne yapsın ? soruyorum Asker o bölgeyi bile bilmeden araziye salınıyor mevlam kayıra....bu mudur sizin Vatan ve Millet sevginiz he ?

Mevladi istediğin kadar yaz.
PKK yı bugüne kadar durduran Ordumuza laf edip; PKKyı deliğinden çıkarıp içimize salan AKP yi savundugun sürece ben senin iyi niyetli olduguna inanmayacagım!
Biza saf salak muamelesi yapma niyetini görebiliyorum.

Geri