Eğitim Öğretim Rezilliği

indirdikten sonra yorum gelicek:)

ben kısaca açıklim

adamlar dersde öğretmen varken

hatıra resmi çekiyolar

sigara içiolar

a

halay çekiyolar
hocada hiç sanki baka diyarda kitap okuyo..; )

gülsemmi ağlasammı allam ya:(

Borghese' Alıntı:
ben kısaca açıklim

adamlar dersde öğretmen varken

hatıra resmi çekiyolar

sigara içiolar

halay çekiyolar
hocada hiç sanki baka diyarda kitap okuyo..; )

gülsemmi ağlasammı allam ya:(

aman bizde yapıoduk zamanında güzel hatun wardır inş :)

Şaka bi yana gercekten ilgisizlikten dolayı böle şeyler oluyor... Birey olarak yabıcak bir şey malesef yok...

By CaPTaiN' Alıntı:
aman bizde yapıoduk zamanında güzel hatun wardır inş :)

Şaka bi yana gercekten ilgisizlikten dolayı böle şeyler oluyor... Birey olarak yabıcak bir şey malesef yok...

tamam bizde böleydide kardeşim bu kadar değil bunlar harbi abartmış..; )

kız felanda yok :cool: şansına küs..; )

ehehe zamane gencligi :D bizim zamanımızda 2 dallama sarap icerken yakalanmıstı derstede pff 2 gün uzaklastırma almıslardı ;)

walla bizim zamanda derste sewüsen bile wardı yaws :D

arkadaşlar artık öğrencilerin hayattan bi beklentileri kalmamış.ite kaka bu yaşamı sürdüreceklerine inanmış durumdalar.ben bir öğretmenim öğrencilerin dersle olan alakalarını aile yaşantıları ve çevresel faktörler etkiliyor.ben mardinde görev yapıyorum ve öğrencilerimin hemen hemen hepsi okulu bitirince kamyon şoförü olacaz diyo. bu durumda yapılacak bir şey yok.hayatımı bu şekilde kazanmak istiyorum diyorlar. saygıduymaktan başka yapabileceğimiz hiçbirşey yok.derslerde bu düşüncelerinden dolayı bomboş geçiyo sanki duvara ders anlatıyonuz.okadar acı bir durumki.
herneyse allah o sınıfın öğretmenine sabır ihsan eylesin yapabileceği hiçbirşey yok.
liseler artık can pazarı gibi öğretmen neyapsın.oda orada en nihayetinde işini yapıyor ama can tatlı çok üzüldüm çok yazık nereye doğru gidiyoruz belli değil
herkese iyi forumlar:)

sbrsrn' Alıntı:
arkadaşlar artık öğrencilerin hayattan bi beklentileri kalmamış.ite kaka bu yaşamı sürdüreceklerine inanmış durumdalar.ben bir öğretmenim öğrencilerin dersle olan alakalarını aile yaşantıları ve çevresel faktörler etkiliyor.ben mardinde görev yapıyorum ve öğrencilerimin hemen hemen hepsi okulu bitirince kamyon şoförü olacaz diyo. bu durumda yapılacak bir şey yok.hayatımı bu şekilde kazanmak istiyorum diyorlar. saygıduymaktan başka yapabileceğimiz hiçbirşey yok.derslerde bu düşüncelerinden dolayı bomboş geçiyo sanki duvara ders anlatıyonuz.okadar acı bir durumki.
herneyse allah o sınıfın öğretmenine sabır ihsan eylesin yapabileceği hiçbirşey yok.
liseler artık can pazarı gibi öğretmen neyapsın.oda orada en nihayetinde işini yapıyor ama can tatlı çok üzüldüm çok yazık nereye doğru gidiyoruz belli değil
herkese iyi forumlar:)

çok haklısın dosttum asncak dikkatli izlediysen buradaki öğretmen çok terbiyesizce sanki sınıfta bişi olmuyormuş gibi kitabını okuyor

bişiler vereceğine öğrencilerine...

abi hocalar ne yapsın,bişey dediği anda ,çocuq topluo kankileri arkileri , çıkışta indiriolar hocayı hocanın bi kabahatı yok burda

ßϊØĦλżλѓĐ' Alıntı:
abi hocalar ne yapsın,bişey dediği anda ,çocuq topluo kankileri arkileri , çıkışta indiriolar hocayı hocanın bi kabahatı yok burda

eskiden neden böle bi sorun yoktu öğretmenler şöle bi baktınmı öğrenci nefes alamazlardı

yani yine suç hocalarda ailelerde büyüklerde:cool:

Borghese' Alıntı:
eskiden neden böle bi sorun yoktu öğretmenler şöle bi baktınmı öğrenci nefes alamazlardı

yani yine suç hocalarda ailelerde büyüklerde:cool:

herşeye mualefet mi olma lazım:(

valla hocam ben lise son sınıfım sınıf sınıfdan çok her bişeye benziyor artık hocalarda bıraktı ucunu çekirdek çitleyen mi,arasın şarkı söyleyen mi,birbirine parmak atan ibneler mi, yoksa daha neler neler valaa öpüşende tut.... ipin ucu uzun yaniii sınıfta 3 tane düzgün adam var yada yok bi ben kitap okurum bi ikisi test çözer gerisi ohoooo saldım çayıra mevlam kayıra

SANSAR BÜYÜKA:-Şimdi hoCam bu durum karmaşık.Ne diyeceksin?

DOBERMAN:-Hojam,tamam bizde hojayız da burdaki hoja VURMUŞ HOJALIĞA!
Gençler bitmiş okey dönüyo,hojam ıstaka karşısında uyuya kalmış.
Ne olcak?
Burda gençler TOMBALA çekiyo.Bak bak bakk biri daha çekti tombalayııı
Hooooop ÇİNKOOOO!

SANSAR :-Aman hoCam yapma!Deme tombala falan bak ekranımız kararır.
DOBERMAN:Hojamm ortm kararmış ekran kararsa nolur.
Bak bak nasılda buldu delikanlı çinkoyu.
Hojaaaam aloo günaydın.

ZUHAHAHAHAAA:))))))))))

aha bi kaç resim:D

dd6qk.jpg

ff9hg.jpg

Resmen şoke oldum. Adam(öğretmen) tam salla başı al maaşı adamı. Tam suya sabuna dokunmayan devlet memuru zihniyeti. Ben orda öğretmen olcam bu davranışları sınıfta yaptırmam başaramazsam da istifayı basarım. Başka iş mi yok. Öğretmenin hadi diyelim kendisine saygısı yok bari yaptığı işe saygısı olsun. Böyle gamsız öğretmenlerin tepesinede şeyeder bu gerizekalı serseriler.

Geri