''Eğer Toure Olmazsa...''

admiral

New member
Reaction score
0

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Avusturya kampı dönüş yolculuğu öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Sağlam, "Takımın durumundan memnunum" dedi.

4 hazırlık maçı ile doldurdukları kampta yoğun bir dönem geçirdiklerini ifade eden Sağlam, "Kampın ilk gününden son gününe kadar olumsuzlukla karşılaşmamak bizim adımıza sevindirici. Oyuncularımızın antrenmana katılımı, isteği ve arzusu ile olayı sahiplenmeleri bizi sevindirdi. Bu kadar yoğun ortamda sakatlık yaşamamış olmak da bizi mutlu eden ayrı bir konu" diye konuştu.

"TAKIMIN PERFORMANSINDAN MEMNUNUM"

Takımın performansının her geçen gün iyiye gittiğini belirten Sağlam, "Altyapıdan gelen futbolcuların adaptasyonu da iyi oldu. Geçen sene performansını tam olarak sahaya yansıtamayan birkaç arkadaşamızı önümüzdeki günler için güzel mesaj verdi. Şu anda takımımızın durumundan oldukça memnunum. Geçtiğimiz sezondan daha iyi bir Bursaspor izlettireceğimizden şüphem yok. Taraftarlarımızın da desteğini yanımızda görmek istiyoruz. Pazar günü toplanıp tekrar hazırlıklarımıza Bursa'da devam edeceğiz. 2 Ağustos'ta oynayacağımz maç için daha iyi duruma gelmeye çalışacağız" şeklinde konuştu.

"GÖNDERİLECEK FUTBOLCULARI BELİRLEDİK"

Avusturya kampı sonrası gönderilecek futbolcuları da belirlediklerini ifade eden Sağlam, "Gönderilecek futbolcuları belirledik. Kendilerine bildireceğiz. Bu çocuklardan vazgeçmiş değiliz. Kendi gelişimlerini daha iyi sağlayabilmeleri ve tecrübe kazanabilmeleri için bazı arkadaşlarımızı kiralık olarak göndereceğiz" dedi. Sağlam, İbrahim Kaş'ın kalıp kalmayacağı ile ilgili ise, "Bir iki gün içinde gerekli açıklama yaparız" diye konuştu.

"İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA OLUR"

Teknik kadro olarak transferin biranönce olmasını istediklerini belirten Sağlam, "Yönetim kurulumuz da iyi niyetli çalışıyor. Ama maalesef bu güne kadar olmadı. İnşallah en kısa zamanda olur" dedi.

BURSASPOR FUTBOL ŞUBE SORUMLUSU ERKAN KAMAT: "GÖRÜŞMELERİMİZ SÜRÜYOR"

Bursaspor Futbol Şube Sorumlusu Erkan Kamat çok güzel bir kamp dönemi geçirdiklerini ifade ederk şunları söyledi:

"Çok iyi bir uyum içinde güzel bir hazırlık kampı oldu. Arkadaşlarımızın bütünlüğü, istekleri çok önemliydi. O gayreti, o kuvveti gördüm. Hepsiyle Bursaspor formasına yakışır mücadele etmelerini bekliyorum. İyi bir sezon geçireceğimize inanıyorum. Uyum içinde olmak çok önemli. Biz de bunu başarıyoruz. Bursa'ya dönüyoruz. Birkaç günlük izinden sonra hazırlıklara başlayacağız. Transferle ilgili gelişmeler yarın olabilir. Görüştüğümüz isimle de alakalı, alternatif futbolcuyla da alakalı. Birkaç gün daha süre istiyoruz. Eğer Toure olmazsa önemli oyuncularla da görüşüyoruz."

MENAJERLE GÖRÜŞME

Öte yandan Viyana havalimanında Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam ve Futbol Şube Sorumlusu Erkan Kamat menajer Mithat Halis ile buluştu. Sağlam, Kamat ve Halis basın mensuplarının yanından uzaklaşarak bir süre görüştü.​

Geri