eğer kabul edilirse

xY_sCoRpIoN

New member
Reaction score
0
öncelikle şimdiden herkese yorumlarından dolayı teşekkür
bunu daha önce yazıcaktım ama erken diye yazmamıştım ben oyun bölümüne mod adaylığımı koymak istiyorum ha o bölümde çok iyi paylaşım vermemiş olabilirim ama bu olmucağı manasına gelmez şimdiden teşekür cevaplarınızı bekliyom?:lol:

abi baktımda forum oyunlarında sadece 2 konun var ama gerçekçi olmak lazım dimi
-1

yinede teşekür kardeş diğerlerine bakalım

ya çok erken deil mi bu acele niyeki modluk için :)
neyse bence biraz daha zamana ihtiyacı war :)
şimdilik -1

lem biride + desin daha ne yapalım elimden geldii kadar bişiler yapmaya çalıışıyom ama illada hayır diyosanız baş göz üstüne

-1...... malesef

Kurallarda bı madde var eger mod olursam şöle şöle yaparım''' diye yapılan başvurular ciddiye alınmıyacakmış..
senin önce paylaşımını göstermen gerekmıyor mu???
olmaycağı anlamına gelmez ama olacagı anlamdına gelmez. benden sana -1

bi - de sen ver :D

daha çok erken olduğunu düşünüyorum. -1

Kardesh o böLümde kendini göster bişiLer ispatLa sen istemeden modLuğun veriLir zaten....
Bencede şu an içn -1

aynen benim gibisin arkadasım.. belki bilgin var ama paylasım yapmamıssın bende bu sekildeydim basvuru yaptım kabul gormediler saglık olsun diyorum :)
simdilik -1 ilerisi icin bakalım :eek:)

-1 Sadece Zaman Diyorum Calışanlar Emeğinin Karşılığını Alacaktır Elbet

-1..............

-1 dostum..önce iş gelir...çalışmalara devam...ama yeterli düzeye geldiğinde tekrar adaylık koyarsın...

çok çok çok erken yaws. . .

ben mod olmak için illa o bölümdele kısıtlı olarak çok konun olması gerektiğini düşünmüorum sadece o bölümde ağırlıklı olur. . .

ama en basidinden önce seni bi forum tanısın

keşke biraz daa sabretseymişsin inş ileride istediğin yerlere gelirsin ama şuan için mümkün olduğunu düşünmüorum '-'

benden tam destek+

Geri