İyi günler ben adobe dreamweaver cs5 c5 kulanarak okul ödevim oldugundan küçük bir blog oluşturuyorum. Bir çok içeriği istediğim gibi düzenledim.Cssler kulanarak tablo yöntemi ile istemi hazırladım.Fakat bu backround resmini bir türlü istediğim gibi yapamadım
arka plan resmini belli bir çözünürlükde degilde(1024x768). Ziyaretci tarıyıcısını kaplamasını istiyorum
yaptığımda olmuyor ama diger butun sablonlarımda bunu kulandıgımda tarayıcının çözünürlüğüne göre yapısını ayarlıyor.
Simdi sizden ricam bana bu backround konusunda yardımcı olurmusunuz. Acıkcası siteyide baştan yapmak istemiyorum. Acık bir sekilde kulanacağım kodu falan belirtirseniz bir yol yordam gösterirseniz sevinirim. Bu konuda fazla bilgili sayılmam sadece ödevi teslim edip kurtulmak istiyorum
arka plan resmini belli bir çözünürlükde degilde(1024x768). Ziyaretci tarıyıcısını kaplamasını istiyorum
Kod:
width="100%"
Simdi sizden ricam bana bu backround konusunda yardımcı olurmusunuz. Acıkcası siteyide baştan yapmak istemiyorum. Acık bir sekilde kulanacağım kodu falan belirtirseniz bir yol yordam gösterirseniz sevinirim. Bu konuda fazla bilgili sayılmam sadece ödevi teslim edip kurtulmak istiyorum