Dvr video

muratcan

New member
Reaction score
0
üstadlar güvenlik kamerası dvr olarak kaydediyor dvr kayıtlarını avi veya mpg olarak çeviri yapan programa ihtiyacım var yardım lütfen....
Saygılar:001_tt1:

videoredoda open video/dosya türü: all files(*.*) şeklinde açtııysan ve oynatmadıysa aşağıdakileri dene

PVAStrumento 2.1
bu program dvr dosyasını kısa sürede mpg e çevirerek oynatılabilir bir medya haline getiriyor
PVAStrumento.exe dosyasını çalıştırın. DVR dosyasını yukarıda soldaki pembeli alandan seçin. Sonra make ps düğmesine sonrada Start düğmesine basın hemen mpg dosyası oluşuyor.

bunu da deneyebilirsin
dvr player:burdan

denemedim alıntıdır ....

videoredoda open video/dosya türü: all files(*.*) şeklinde açtııysan ve oynatmadıysa aşağıdakileri dene

PVAStrumento 2.1
bu program dvr dosyasını kısa sürede mpg e çevirerek oynatılabilir bir medya haline getiriyor
PVAStrumento.exe dosyasını çalıştırın. DVR dosyasını yukarıda soldaki pembeli alandan seçin. Sonra make ps düğmesine sonrada Start düğmesine basın hemen mpg dosyası oluşuyor.

bunu da deneyebilirsin

denemedim alıntıdır ....

Hocam ikisinide denedim işe yaramadı dvr kaydımdan bir örnek uplot ettim sizde cevirici vardır bi bakarmısınız lütfen ne yapmam gerekiyor
Hotfile.com: 1-CLICK Dateihoster: 1_4LR0A0FJ00DVRVIDEO31 2011-03-09 19-08-29.rar
Saygılar

PVAStrumento 2.1

bunu da deneyebilirsin

denemedim alıntıdır ....

hocam çare yokmu

Nerde o eski hackhell ????

6 senedir hackhell üyesiyim son bir yıldır defalarca hayal kırıklığına uğradım nedense fazla ilgilenen yok sorunlarıma da cözüme ulaşamıyorum galiba başka yerlerde çözüm aramam gerekiyor
yinede bütün üstad lara sonsuz teşekkürler
Saygılar
:cursing:

Geri