TEKNİSYEN4
New member
Arkadaşlar çoğumuzun dijital video kamerası vardır.Benimde bir mini dijital video kameram var.Kamerayla çektiğim görüntüleri pc'ye aktardığımda nedense kamera ekranında görüntülenen video üzerindeki tarih ve saat görüntülenmiyor.Bunun sebebini araştırdım hatta kameranın Tükiye temsilciliğine mail attım gelen cevapta dijital video kameralarda yani mini dijital kasete kayıt yapan kameralarda saat ve tarihin video üzerine yazılmadığını ve kamerada ayrı bir hafızaya kaydedildiğini bu yüzden kesinlikle pc'ye aktarılan görüntülerde tarih ve saatin olamayacağını cevap olarak yazmışlar.
Bende bunun üzerine araştırma yaptımve küçücük portable bir programın bunu kolayca hallettiğini buldum arkadaşlar.Programın adı"DVDate60en" programın dijital videolarımıza tarih ve saati nasıl ekliyor faydası olacağını düşündüm ve paylaşmak istedim.
programı kullanmadan evvel esas can alıcı nokta herhangi bir programla videolarımızı pc'ye aktarırken aktarma formatı olarak mutlaka AVİ veya DV formatını seçiyoruz zira program diğer formatlarda çalışmıyor arkadaşlar
ilk önce kameramızdan görüntüleri pc'ye AVİ veya DV formatında aktarıyoruz.Aktarmayı İEE 1394 İLink kablosuyla yaparsak çok kalite görüntü elde etmiş oluruz zirz USB 2.0'dan yapılan aktarmalarda kalite bayağı düşüyor.
ilk önce programı indirelim programı kurmuyoruz arkadaşlar portable çalışıyor .
Buyrun:
http://uploaded.to/?id=oz57e4
Alttaki resimde videomuzun tarih ve saat işlenmemiş halini görüyorsunuz arkadaşlar
Bu resimdede videomuzun tarih ve saat işlenmiş halini görüyosunuz hepsi bu kadar arkadşlar videonuzu hangi klasörden aldıysanız aynı klasör içine tarih ve saat işlenmiş video kaydediliyor.
Arkadaşlar yorum ve teşekkürlerinizi bekliyorum.Hekese kolay gelsin.
Bende bunun üzerine araştırma yaptımve küçücük portable bir programın bunu kolayca hallettiğini buldum arkadaşlar.Programın adı"DVDate60en" programın dijital videolarımıza tarih ve saati nasıl ekliyor faydası olacağını düşündüm ve paylaşmak istedim.
programı kullanmadan evvel esas can alıcı nokta herhangi bir programla videolarımızı pc'ye aktarırken aktarma formatı olarak mutlaka AVİ veya DV formatını seçiyoruz zira program diğer formatlarda çalışmıyor arkadaşlar
ilk önce kameramızdan görüntüleri pc'ye AVİ veya DV formatında aktarıyoruz.Aktarmayı İEE 1394 İLink kablosuyla yaparsak çok kalite görüntü elde etmiş oluruz zirz USB 2.0'dan yapılan aktarmalarda kalite bayağı düşüyor.
ilk önce programı indirelim programı kurmuyoruz arkadaşlar portable çalışıyor .
Buyrun:

http://uploaded.to/?id=oz57e4

Alttaki resimde videomuzun tarih ve saat işlenmemiş halini görüyorsunuz arkadaşlar

Bu resimdede videomuzun tarih ve saat işlenmiş halini görüyosunuz hepsi bu kadar arkadşlar videonuzu hangi klasörden aldıysanız aynı klasör içine tarih ve saat işlenmiş video kaydediliyor.

Arkadaşlar yorum ve teşekkürlerinizi bekliyorum.Hekese kolay gelsin.