Dvd Yazma Sırası İşlem Başarısızlıgı.

By_Uur

New member
Reaction score
0
Selam Herkese.

Arkadaslar benim sorunum dvd ye veri yazarken veya divx film yazdırırken işlem her anki bir yuzdesinde işlemi başarısız vermesi.

Bu işlem başarızlıgı neden dir acaba ?

İşletim sistemin: Windows 7 ultimate
Dvd-Rw : Samsung

Bilen arkadaşınların yardımlarını bekliyorum. Kolay Gelsin Herkese......

kyapersky antıvurus kapat derim :)

kaspersky internet security var 2010 acık dedigin gibi denerim kapattıpta.
Fakat soyle bir sorunum daha var bundan once mcafee antivirus vardi o zaman da boyle sorunla karşılaştım sence bu sorun aynı sorun mudur?

ve Teşekkur ederim Yardımın için.

yanı sorunbende vardı dvdromu bile değiştim değişen bişi olamdı sonra bir yerde denk geldin son surum antıvuruslerde böle bir kopya korması varmış sebe oymuş :)

rica ederim kopyalama yaparken antıvürüsten cıkıs yapmam lazım

Anladım Seydiali Teşekkur ederim. Dedigin gibi yaparım yazdırırken umarım dedigin gibi dir. Yoksa bende değiştirmeye kadar dusunuyorum artık İyi aksamlar...

iyi aksamar sonucu yaz ama birde yazdırılamayan dvdlerı tekrardan dene tekrar yazılan bilen olur içlerinde

Tamam işlem sonucunu yazarım tabi ki de.
Yarım kalan Dvd ler tek yazımlıktı ve onlar oldu artık şahin dikiz aynasına sus ;)

sen yinede bir dene ne olur ne olamaz : ) herhalikarda süs yaparsın

yazmı giib gorunsede aslında yazmıyor bilgine

seni mi kıracam denerim ama bu aksam dan gecti artık maraton luk gibi Sabah a iş var. Herşey için sagol bilgin ve yardımların için. İyi geceler... Yarın deneyim sonuc u buradan bildiririm...

ufak bir bilgi ne demek rica ederim işine yararsa ne mutlu bana iyi geceler esenlik içinde kal

Geri