pancu00
New member
- Reaction score
- 0
Windows 7 için sadece dvd den format atılmıyo biliyosunuz yada flaş diskten... diyelimki pc sinzde dvd okuyucu yok yada tutki elinizde falş diskte yok ne yani şimdi siz windows 7 kullanamayacakmısınız? :001_huh:
Hiç olurmu öle şey tabiki kullanıcaz.. :ter:
vallahi dostlarım resimlerle anlatmak isterdim ama inanın zor geldi üşendim bir an böle ama çok basit kısa ve öz deneyin göreceksiniz...
Neyse şimdi internetten dilediğiniz bir windows 7 sürümünü indirelim...
sonrasında partlardan iso dosyasını çıkartalım...
ve yine sonrasında bu iso dosyasını açmamız gerekiyo...
iso dosyası açmak için bir dünya yazılım var işe yaramayan
bizim işimizi winrar çok rahat görecektir...
partlardan çıkarttıgımız iso dosyasını winrar sayesinde ister klösöre çıkar ister direk dosyaları buraya çıkart diyelim...
iso nun içerisinden çıkan dosyaların içerisinde her format cd yada dvd sinin içinde bulunan Setup dosyası var ve artık tek yapmamız gerek bu setup dosyasına tıklamak ve windows 7 nin kurulmunu yapmak...
Dip Not: 1 - Winrar deneme sürümü olursa iso dosyasını açmayacaktır..
2 - İndirdiğiniz Windows 7 partlarını sistemin bulundugu örnek C: de açmamız bir işimize yaramaz sistemin bulunmadıgı ve yine örnek D: E: artık ne kadar böldüyseniz hardiskinizi buraya bir yere çıkartın ve setup dosyasına tıklayın...
Bizzat denedim elimde dvd sürücü yok ve
flaş diskten nasıl format atılır onuda bilmiyorum bu yöntemi denedim oldu şimdi tıkır tıkır Windows 7 kullanıyorum.. :001_tongue:
Hiç olurmu öle şey tabiki kullanıcaz.. :ter:
vallahi dostlarım resimlerle anlatmak isterdim ama inanın zor geldi üşendim bir an böle ama çok basit kısa ve öz deneyin göreceksiniz...
Neyse şimdi internetten dilediğiniz bir windows 7 sürümünü indirelim...
sonrasında partlardan iso dosyasını çıkartalım...
ve yine sonrasında bu iso dosyasını açmamız gerekiyo...
iso dosyası açmak için bir dünya yazılım var işe yaramayan
bizim işimizi winrar çok rahat görecektir...
partlardan çıkarttıgımız iso dosyasını winrar sayesinde ister klösöre çıkar ister direk dosyaları buraya çıkart diyelim...
iso nun içerisinden çıkan dosyaların içerisinde her format cd yada dvd sinin içinde bulunan Setup dosyası var ve artık tek yapmamız gerek bu setup dosyasına tıklamak ve windows 7 nin kurulmunu yapmak...
Dip Not: 1 - Winrar deneme sürümü olursa iso dosyasını açmayacaktır..
2 - İndirdiğiniz Windows 7 partlarını sistemin bulundugu örnek C: de açmamız bir işimize yaramaz sistemin bulunmadıgı ve yine örnek D: E: artık ne kadar böldüyseniz hardiskinizi buraya bir yere çıkartın ve setup dosyasına tıklayın...
Bizzat denedim elimde dvd sürücü yok ve
flaş diskten nasıl format atılır onuda bilmiyorum bu yöntemi denedim oldu şimdi tıkır tıkır Windows 7 kullanıyorum.. :001_tongue: