dvd-rom sorunu

erkes834

New member
Reaction score
0
arkadaşlar biri bana yardım etsin

dvd-rom um daha önce okuduğu dvd lerimi okumuyor ama geçenlerde dışarıdan dvd oyun aldım onu okudu,ama dvd lerimi başka bilgisayara taktığımda okuyor,biri bana yardım etsin lütfen sorun nerede...şimdiden teşekkür ederim
:vur:vur:vur

arkadaşlar biri bana yardım etsin

dvd-rom um daha önce okuduğu dvd lerimi okumuyor ama geçenlerde dışarıdan dvd oyun aldım onu okudu,ama dvd lerimi başka bilgisayara taktığımda okuyor,biri bana yardım etsin lütfen sorun nerede...şimdiden teşekkür ederim
:vur:vur:vur

dvd o zaman cd seçiyor dostum yada aldığın cdlerde sorun vardır yanlış yazılmıştır çizik vardır vs vs gibi bir cd yi okumuşsa o dvd de problem olmaz?

bir kaç gün önce bir dvd doldurdum arkadaşın bilgisayarında,onu da boş cd olarak gördü ama dvd arkadaşın bilgisayarında çalışıyor.dışarda film oyun vb dvd satanlardan oyun aldım,ve bu dvd leri okudu...

net te bu sorunu çok araştırdım,tam bir çözüm bulamadım acaba dvd-rom un lensini silsem olur mu?

bir kaç gün önce bir dvd doldurdum arkadaşın bilgisayarında,onu da boş cd olarak gördü ama dvd arkadaşın bilgisayarında çalışıyor.dışarda film oyun vb dvd satanlardan oyun aldım,ve bu dvd leri okudu...

net te bu sorunu çok araştırdım,tam bir çözüm bulamadım acaba dvd-rom un lensini silsem olur mu?

Hmm dostum mantıken problem dvd de oluyor bu dedıgınle bırlıkte baska bır dvd ıle denedınmı? aynı tursey dosyaları yazdırırken ? sonucu kendın gormus olursun lens ıle alakalı olacagını sanmıorum cunkı lens tozlanmıs olsa hıc okumaz? dvd de sorun var?

az önce elimde boş bir dvd vardı,dvd-rom taktım nero da yazmaya çalıştım 3gb kadar,sonra yak deyince nero dan uyarı geldi ''oluşturmak istediğiniz dvd başka dvd-rom larda ve windowsxp işletim sistemin de okunmyacaktır ''

vistadan dolayi sanirsam?
normalde oyle bir yazi degildi sektorle ilgili bir yaziydi yaziyi tam gonderebilirmisn dostum?

lens silme daha cok mahvedersin bir ise yaramiyor cunku..

dvd secmesi dvd medyalarindan dolayidir dvdromla alakasi olacagini pek sanmiyorum

Geri