Dvd Raytır Sorunu

selox

New member
Reaction score
0
arkadaşlar dvd raytırda bi sorunum var cd dvd okuyor cd yazıyor fakat dvd yazmıyor yazmaya başlayınca duruyor daha sonrada dvd raytır açılmıyor pc nin yeninden başlatmadan dvd çıkarmıyor bu konuda bana yardım ederseniz sevinirim ..:confused1:

Nasıl bir hata veriyor?
Print Screen alıp buraya koyabilirsen yardımcı olabilirim belki.
Kapanıs kaydımı yapmıyor ? DVD righter in öldümü acaba.

Başlıktanda anladığım kadarıyla sorun DVD Writer da değil accık sende gibime geldi..

Anladğım kadarıyla sürücülerinin güncellenmesi gerekiyor olabilir..

arkadaşlar buna benzer bir sorunda ben yaşıyorum dvd raytırın içinde dvd veya cd olmasın açılmıyor dk düğmesine hep basıyorum öle açılıyor içinde cd veya dvd olduğu zaman sorunsuz açılıo ama olmadığı zaman uğraşıyorum açmak için ne yapabilirim

arkadaşlar buna benzer bir sorunda ben yaşıyorum dvd raytırın içinde dvd veya cd olmasın açılmıyor dk düğmesine hep basıyorum öle açılıyor içinde cd veya dvd olduğu zaman sorunsuz açılıo ama olmadığı zaman uğraşıyorum açmak için ne yapabilirim

İğne kalınlığında bir parça ile açabilirsiniz.
Başka bir güç konnektörüne bağlamayı deneyebilirsiniz.

QUOTE=<<<DeFThELoG>>>;4877439]Başlıktanda anladığım kadarıyla sorun DVD Writer da değil accık sende gibime geldi..

Anladğım kadarıyla sürücülerinin güncellenmesi gerekiyor olabilir..[/QUOTE]

başlıktan ne anladın arkadaşım türkçe yazalım dedik artı güncelleme yaptım dvd sürücü alıyor yazıyor gösteriyor ama yazmıyor aradan 5-10 geçtiktan sonra ben pc yeniden başlatınca sürücüden çıkarabiliyorum sürücü içinde kalıyor dvd ..dvd sürücüye takınca boş gösteriyor neroda yada başkaa programlarda dvd boş değil diyor ..:001_unsure:

Senin optik okuyucun COMBO olmasın dikkatli bak bi daha COMBO lar CD okur yazar, DVD okur ama yazmaz

Geri