dvd burn yardım

crazy1481

New member
Reaction score
0
arkadaslar forumda arama yapıyorum dvd kelimesini sakıncalı buluyo arama kriterlerinde
bana en hızlı dvd yazabileceğim bi program lazım dvd burner lazım yani tabi bide varsa en hızlısı
saygılarımla.... acele cevabınızı bekliyorum

arkadaşlar önerdiğiniz 4 programı da şu an denedik. crazy aradaşımdır.
lakin verdğiniz programlar her ne kadar güzel arayüze sahip olmıuş olsa da ve işlevsel görünse de bizim işimizi görmedi ya da biz gördüremedik: )
Daylight İngilizce Eğitim Seti ni indirdik ve şu an bunları dvd ye yazdırıp evdeki dvd pplayer da izlemek istiyoruz. ama bu inen cd ler hep "AVI" formatında. dolayısıyla dvd ye yazdırırken kullanacagımız program da bu özelliği dikkate almak zorunda.indirdiğimiz her cd yaklaşık 250 mb boyutunda AVI formatında video içeriyor. yalnız bu verdiğiniz programlarla yazdırmaya kalktıgımızda "loq quality" yani düşük kalite ayarına getirsek bile en az her cd için 1000 MB boyut gösteriyor. bu da su demek oluyor. bir dvd ye maksimum 4 cd sıgdırabiliiyoruz. sizce de saçma değil mi. 250 mb lıkcd den daha önce aynı dvd ye adını hatırlamadıgı başka bir programla 20 tane sıgdırdıgını söylüyor arkadaş. sanırım konuyu fazla uzatttık. şimdi siz bana bir öneride bulunun:) bu avi formatlıeğitim setini en mantıklı ve en pratik yoldan hangi programla dvd ye yazdırıp evde izleriz....
yapacagınız yardımlar için şimdiden teşekkürler...

Geri