Duyuru: Keita Al Saad SC.’ye Transfer Oldu

DeeD

New member
Reaction score
0

Duyuru: Keita Al Saad SC.’ye Transfer Oldu

Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı oyuncumuz Abdul Kader Keita’nın € 8.150.000 bedelle Katar Al Sadd S.C.’ye transfer olması konusunda anlaşmaya varılmıştır.

Ayrıca oyuncu €200.000 tutarında alacaklarından vazgeçecektir.

Abdul Kader Keita’ya bugüne kadar Galatasaray’a vermiş olduğu hizmet için teşekkür eder, bundan sonraki futbol yaşamında başarılar dileriz.

Galatasaray Sportif A.Ş

Galatasaray.org

Öyle işler yapıyorlar ki artık.Bu ara beni görseler beni de satarlar :S

Adnan Polat kına yaksın. Yıldız futbolcu beklerken elimizdeki yıldızları da satıyoruz. Bakalım nasıl dolduracak yeni stadı. Düşünsenize karakteri ve futbolculuğu sıfır olan Serdar Özkan oynayacak Keita'nın yerine. Milletin futbolcu artıklarını alıyoruz. Yazık.

Bir Top Cambazını Gönderdi . Eğer Daha iyisini getirmiceklerse S... ( Anladınız Siz onu ::goz:) Saçma Saçma iş yapıyorlar . Keita Yollanır mı ya :S

Keita'yı göndermek niye? Galatasarayın maçlarını keita için izliyordum. Göze hitap eden bir oyuncuydu yazık olmuş.

yazık oldu adama....

Keıta takımın en ıyısıydı bence

Sami Yen'de en iyi deplasmanda yok.. Çok teknik çok süratli,göze hitab ediyor ama istikrarlı değil ki kaybetmemizin nedeni de bu..
Keita'nın tam zıttı bi futbolcu aldık: Lorik Cana.. Bence iyi oldu.. Transferler devam edecek..

Geri