Duyuru: Kanaltürk Televizyonu

TuBeRCuLuM

Active member
Reaction score
0
B_2956_GSKLOGO_B.jpg

Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu'nun bugün yapılan toplantısında, aşağıdaki Yönetim Kurulu kararı alınmıştır:

Galatasaray profesyonellerine, Yönetim Kurulu üyelerine ve Başkan'ına yönelik hakaret içeren yayınlarından ötürü, Kanaltürk televizyon kanalı görevlilerinin, Galatasaray takımının yaptığı deplasman seyahatlerinde takım uçağına binmelerine, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapılan antrenmanları takip etmelerine, Galatasaray'ın düzenlediği basın toplantılarına katılmalarına ve medyaya yapılan her türlü tüm bilgilendirme toplantılarına iştirak etmelerine bugünden itibaren izin verilmeyecektir.

Kamuoyunun bilgisine duyurulur.

Galatasaray Spor Kulübü

OLay nedir ? BiLen biri varsa anLatabiLir mi ?

noLduki bu kadar sert kararLar aLındı. . .

tanju çolak tesislere gelip bizim antrenörle görüşmek istemiş,adnan sezginde izin vermeyince kanaltürkteki telegol programında tüm yorumcular açtı ağzını yumdu gözünü...eleştirinin .okunu çıkarmak derler ya aynen öyle oldu.olayın 2. haftası olmasına rağmen bunlar aynı olayı ısıtıp ısıtıp sundular.bişey hakkında çok konuşursan saçmalama boyutuna girersin,bunlarda saçmalamaya başladı,haklılarken haksız oldular ve sonuç ortada...yönetimin aldığı karar doğrudur(bana göre)

Geri