Duymadım

admiral

New member
Reaction score
0

'İstifa' tezahüratını duymadığını belirten Kocaman, “Taraftarla bağımızda oluşacak zedelenme, bizim için en büyük kayıp olur” dedi.

Aykut Kocaman’a, basın toplantısında, ‘Aykut istifa’ seslerinden etkilenip etkilenmediği soruldu. Tecrübeli hoca bu soruya, “Duymadım. Bu soruya yanıt vermek istemiyorum. Şu anda polemiğe girmemek lazım” yanıtını verdi. Kocaman, maçla ilgili olarak ise şunları söyledi: “Bu tip maçlarda öne çıkan ana etken, fiziksel durumdan ziyade ruhsal durum. Buradaki kırılma, pozisyonla ilgili bir şey değil. Bu devirde artık kondisyonel durum kalmadı. En önemli duygu ruhsal durum. Spartak Moskova maçında tam tersi oldu. Böyle bir şey yok. Maçın gelişimi tamamen buna yönelikti. Tercihler tartışılır. Oyundan çıkanlarla girenler arasında açıkçası istediğimiz ve düşündüğümüz farklılığı yaratamadık. Burada koruma duygusu önemliydi. Golü yedikten sonra bu duygu daha ön plana çıktı. Maalesef futbolun doğası bu. Kazanmayı başarmak çok önemliydi. En çok ihtiyaç duyduğumuz şey olan morali ve özgüveni yükseltmek, galibiyetlerle oluyor. Benim açımdan üzüntü seviyesinin sınıra kadar duyulduğu maçlardan biri oldu.

‘Öyle veya böyle çıkarız’

Takım sonuna kadar istedi galibiyeti. Taraftarda büyük hayal kırıklığı olduğunun farkındayım. Bu anlamdaki kaybımız daha fazla. Bu takımın en büyük gücü taraftar. Takımın yelkenlerine büyük rüzgar veriyor onların gücü. Fenerbahçe, bu gruptan öyle veya böyle çıkar. Ancak taraftarla bağımızda zedelenme olursa, itici güç olma anlamında bizim için en büyük kayıp olur. Bunu tamir etmemiz lazım.”​

Ekli dosyalar

• fft104mm1914132.jpg
    fft104mm1914132.jpg
    87.9 KB · Görüntüleme: 152
Geri