Duyar(lı)mısınız !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tragedy

Photo Manipulator
Reaction score
0
ARKADAŞLAR FİLİSTİN VE LÜBNAN HALKLARI İÇİN BAŞLATILAN İMZA KAMPANYASINA LÜTFEN KATILALIM...
UNUTMAYALIMKİ ORADA ÖLENLER ANNEMİZ,BABAMIZ,KARDEŞİMİZ HATTA BİZ OLABİLİRDİK......

KAMPANYA METNİ VE İMZA SİTESİ

TBMM Başkanlığı'na;

Bizler ülkemizin; Amerika'nın, İsrail'in ve Büyük Ortadoğu Projesi'nin jandarması ve katliamlara ortak olmasını istemiyoruz..
Bunun için aşağıdaki taleplerimizin kabul edilmesini istiyoruz..

1-) Amerika'nın politikalarının onaylamaktan başka işlevi kalmamış olan Birleşmiş Milletlerin ve NATO'nun asker isteği reddedilsin, Ortadoğu'ya asker gönderilmesin..

2-) İsrail'le yapılan tüm askeri, ticari anlaşmalar derhal iptal edilsin; İsrail-MOSSAD'a istihbarat verilmesin..

3-)İncirlik Üssü başta olmak üzere tüm ABD üsleri hemen kapatılsın, yeni yapılmakta olan Silopi'deki üs yıkılsın..

4-)Türkiye İsrail Büyükelçisi'ni geri çeksin ve İsrail'in Türkiye'deki diplomatlarını "istenmeyen kişi" ilan etsin..

5-) Lübnan ve Filistin Halkının tüm maddi ve manevi zararlarının İsrail tarafından tazmini için uluslar arası düzeyde girişimler başlatılsın..

http://www.halkevleri.org.tr/filistin/index.php?eylem=imzala

tam bi insanlık ayıbı

böyle işler yapılması lazım deecay bunun öncüsü olduğun için teşekkür ederim kanka

ilerle deecay..

İnşallah bi faydası olur bu kampanyaların ( pek sanmam ya hadi neyse :( )

katıLmaLI HERqes.. eline sağlıq deecay

evet gerçekten haklı bir dava...amerikadan bir an önce kurtulmamız lazım

teşekkürler deecay.....

Aferim Deecay

deecay gusel is yapmıssın
dostum ama buna
bos kovalamak denir ...

destegimizi verelim

ben de seçili taleplerde bulundum ama daha 726 kişiyiz kale alırlarmı acaba bizi bakalım saol aga biz de bişiler yapmayua çalışalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri