Dursun Dünya ..

infatuate

İstirahatte
Altın Üye
Reaction score
0
57617imcominghomebyangefc3.jpg

Bir çılgın gibi şimdi hayatım
Ne sevgim kaldı çünkü ne gözyaşlarım
Kurtulmak için her seferinde
Kaçtım koşar gibi içimdeki senden
Ateş düşünce söndüm hep sırılsıklam
Şimdi dursun ister dönsün dünya
Dursun ister dönsün dünya etrafımda
Hiç farketmez çünkü artık sen yoksun ya
Sönsün tüm mumlar bitsin sevgim
İster dursun ister dönsün dünya

Mektuplar gibiyiz hiç açılmamış
Saklanmış ama zamanla kaybolmuş
Sildinmi beni parmak ucunla
İçindeki benden kurtuldun mu yoksa ?
Günüm gelince yokoldum ardından
Şimdi dursun ister dönsün dünya
Dursun ister dönsün dünya etrafımda
Hiç farketmez çünkü artık sen yoksun ya
Sönsün tüm mumlar bitsin sevgim
İster dursun ister dönsün dünya ..

[VIDEO]VHF2moN-1aE[/VIDEO]

eLine sağLık inFacıq Fkt

BöLüm KuRaLLarı YeniLenmiş... :p

viDeo PAyLaşımı yasaq.. :goz:

eLine sağLık inFacıq Fkt

BöLüm KuRaLLarı YeniLenmiş... :p

viDeo PAyLaşımı yasaq.. :goz:

bu kadar saçma bi kural daha görmedim ;

"Romantizm & Duygusallık & Sevgi Sevgi, Aşk adına herşey. Romantik Hikayeleriniz mi var sevginizi haykırmak mı istiyorsunuz ""güzel aşk şarkılarını mı paylaşacaksınız"" buyrun buradan"

bölüm modları admine bildirsinler öyleyse bu başlıkta değişsin :goz:

elıne saglık ama forum kuralları ıste yapacagımız bıse yok apla ;)

elıne saglık ama forum kuralları ıste yapacagımız bıse yok apla ;)

ewet forum kuralları;

Komik ve ilginç resimleri bu bölümüzde bulabilirsiniz..

İster başınıza gelen komik bir olayı anlatın,ister resim yollayin ,ister bir yazi yazin hiç farketmez Eglence amacli mesaj gonderebileceginiz Bölümümüz...

Siyaset ve Politika adına konuşmak yada düşüncelerinizi paylaşmak için bu bölümümüzü kullanabilirsiniz.

Sevgi, Aşk adına herşey. Romantik Hikayeleriniz mi var sevginizi haykırmak mı istiyorsunuz ""güzel aşk şarkılarını"" mı paylaşacaksınız buyrun buradan.
vb ..

komik we ilginç resimler bölümünün yöneticisi bölüm kurallarına burda komik resim paylaşımı yapamazsınız derse bu forum kuralı olmaz tıpkı burda şarkı sözü paylaşamazsınız dendiği gibi ..

ellerine sağlık güzelmiş ama gerçekten bu kurallara noldu böle yha ;)...............

ewet forum kuralları;

Komik ve ilginç resimleri bu bölümüzde bulabilirsiniz..

İster başınıza gelen komik bir olayı anlatın,ister resim yollayin ,ister bir yazi yazin hiç farketmez Eglence amacli mesaj gonderebileceginiz Bölümümüz...

Siyaset ve Politika adına konuşmak yada düşüncelerinizi paylaşmak için bu bölümümüzü kullanabilirsiniz.

Sevgi, Aşk adına herşey. Romantik Hikayeleriniz mi var sevginizi haykırmak mı istiyorsunuz ""güzel aşk şarkılarını"" mı paylaşacaksınız buyrun buradan.
vb ..

komik we ilginç resimler bölümünün yöneticisi bölüm kurallarına burda komik resim paylaşımı yapamazsınız derse bu forum kuralı olmaz tıpkı burda şarkı sözü paylaşamazsınız dendiği gibi ..

apla tamam sakin ol mod arkadasların bu kuralı koymasının bır sebebı vardır birde onları dınlemek lazım...

Yüreğine sağlık..

infa cım.. gelip önce bana bi sorsaydın neden böle b kural koyma gereksinimi duyduğumu keşke..

evet önceden şarkı sözleri veriliodu. ama romantik aşk şarkıları dimi..

ki bu da hoş duruodu..ta ki bölüm tamamen şarkı sözlerini kapsayana kadar.. artık romantik şarkıları bırakıp,kalkıp oynanacak cinsten olanlar bile buraya yazılmaya başladı..örnek te gösterebilirim.. bu da hoş bişey değil..

müzik bölümünde şarkı sözleri var.. oraya yazılmayıp,her önüne gelen buraya yazmaya başladı. bende böle bi kuralın gerekli olduğunu düşündüm..ki tek başıma da almadım bu kararı. benimle aynı düşünen biçok arkadaşlarımızda var :goz:

üzgünüm canım ama taşımak zorundayım.. istersen sebebini sana daha açıkca anlatırım..

taşındı..

infa cım.. gelip önce bana bi sorsaydın neden böle b kural koyma gereksinimi duyduğumu keşke..

evet önceden şarkı sözleri veriliodu. ama romantik aşk şarkıları dimi..

ki bu da hoş duruodu..ta ki bölüm tamamen şarkı sözlerini kapsayana kadar.. artık romantik şarkıları bırakıp,kalkıp oynanacak cinsten olanlar bile buraya yazılmaya başladı..örnek te gösterebilirim.. bu da hoş bişey değil..

müzik bölümünde şarkı sözleri var.. oraya yazılmayıp,her önüne gelen buraya yazmaya başladı. bende böle bi kuralın gerekli olduğunu düşündüm..ki tek başıma da almadım bu kararı. benimle aynı düşünen biçok arkadaşlarımızda var :goz:

üzgünüm canım ama taşımak zorundayım.. istersen sebebini sana daha açıkca anlatırım..

taşındı..

Bu konu ile ilgili bir daha açıklama yapmak istemiyorum. Bölüm içeriği açık ve nettir 2 senedir işleyişi bu şekildedir. Bölüm açıklamasında belirtilen içerik asla yönetici insiyatifinde kural konarak kaldırılamaz yada değiştirilemez.

Eğer yazında belirttiğin gibi , bölümde romantik sarkılar dışında oyun havalarınında paylasımı başlanıp bölüm amacından sapıyorsa ozaman konu içeriğine bakıp bu tarz şarkı sözü paylaşımlarını ayıklayıp onları kapatabılır veya tasıyabılırsın. Kullanıcıların kendilerinden bir parça buldukları çoğu zaman hislerine tercüman oldugunu düşündükleri romantik şarkı sözleri paylaşımı bu bölüm içerisinde yapılıcaktır.

€line Yüregine Sağlık :D Batsın Bu Dünya Gibi Dursun Bu Dünyaa.:D

10ve son olarak..şarkı sözleri bölüme uygun olarak yeniden paylaşıma açıktır fakat romantizm&duygusallık&sevgi bölümüne uygun olmayıpta açılan konular uygun bölüme taşınacaktır..!

Dark_Angel ın yorumu üzerine bölüm kuralları değiştirilmiştir fakat yine Dark_Angel ın dediği gibi bölüm amacını aşıp açılan şarkı sözleri uygun bölüme taşınacak veya kapatılacaktır

teşekkürler..

Geri