durrr

cngzbks

New member
Reaction score
0
bune yha erdoğan yha tw açmıo yada kanalı kapatıp magazşne bakıo dur de arık 32 şehit 10 kayıp yeter 1 ay içinde ayıp

kardeşim haklısın sonuna kadar destek.erdoğanı bnde sevmem ama herşeyin bi zamanı var.farkındaysanız savaşa giriyoruz.bakın çatışma demiyorum.resmen bir savaşın eşiğindeyiz.o yüzden sabır çok önemli.Ne demişler '' muharabeler kaybedilir ama önemli olan harbin kazanılmasıdır''.

bence de sabır gerek herşeyin zamanı var haa ayrıca tayyibe çatıp durmasanıza arkadaşlar bugün askere destek verirken yalnızca askeriye demekle iş bitmiyor bunun yanı sıra devlete hükümeye sivil top.örgütlerine vs. destek vermek gerekiyor unutmayalımki bunlar bir bütün biri kötü eleştirilirse diğerleri de bundan etkilenir.. hem şu ana kadar boşyere sabrettik ama şimdiden sonraki sabrımız boşuna değil mantıklı olan olduğu içindir..hadi gayret biraz daha sabır

haaa arkiler ayın 27 sinde kayseride miting var hepinizi bekleriz isterseniz sizi de karşılarız yane:goz::victory:victory:victory:victory

kasim1 de toplanti yapilacakmiş abd ve ırak ın komşu ülkeleri dahilinde bu yüsden abd diplomatik baski yapiyormuş toplantidan erken operasyon olmasin diye... her b*k a abd den izin alicagiz nasil bir iştir anlamiyorum onlar mi şehit oldu.

ya arkadaşım şu an abd sana deseki bütün borçlarını öde ne yaparsın ah şu borçlar bir olmasaydı bir yandan operasyon yaparken bir yandan da bunlara dikkat etmek gerek ama merak etme eninde sonunda bu iş olacak çünkü bir devlet adamı asla yediği lafı yutamaz hele hele şu durumda tayib buna cesaret bile edemez sizleri bilemem ama kayseride ne olcağı açıkça belli ya leşler yok edilir ya da devlet ölür......

sabır arkadaşlar sabır çok az kaldı ben buna eminim ve yürekten inanıyorum

Geri