Durmak yok yalana devam

-HaKiKaT-

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0
30sc9iu.jpg

Başbakan Erdoğan, partisinin TBMM'deki grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Kartel medyasının yalan yanlış haberlerine sert tepki gösteren Erdoğan, işte bu manşete çok kızdı.

Radikal gazetesinin, AK Parti aday tanıtım töreninde kesilen kurbandan duyduğu rahatsızlığı manşetine taşıması Başbakan Erdoğan'ı fena kızdırdı.

Erdoğan'ın konuya ilişkin sözleri şöyle:
"Cumhurbaşkanımızın yemeğe çağrılmadığını yazacak kadar yalan üretme cüretini gösteren bir medya var Türkiye'de. Aynı şeyi bizler için Brüksel'deki toplantılarda söylüyorlar. Ben basına yasak getirmiyorum, ama gelip insiyatif kullanalım, yalan yanlış haber yapan medyaya karşı çıkalım dedim. Yalan yanlış haber yapan gazetelere neden para verelim. Medya böyle bir şey mi? Böyle bir durum var. Onun için dikkat edeceğiz, bunları paralarımızla güçlendirmenin bir anlamı yok. Yapmasınlar yanlışları. Bir açılış yapılıyor, SKM açılıyor. Bir kurban kesmişler. Ben 6 yıldır gittiğim açılışlarda hiç kurban kestirtmedim, birileri gayret ettiyse durdurdum, o gün orada kesilmiş, tabi arkada 'durmak yok hizmete devam' pankartı. Tam sayfa resim, yer adeta kan gölü. Haber: Durmak yok, kesmeye devam. Bu şimdi bir art niyet değil mi? Bugüne kadar acaba hangi siyasi hareketin kurbanında böyle bir başlık attınız. Biz durmak yok hizmete devam diyoruz. Bizim derdimiz bu. Size rağmen bunu söylüyorum. Onların bu yalanları bizi durdurmayacak. Onlar da diyor ki Durmak yok yalana devam."

Geri