Dur BakaLım Batuhan !

HeLLFire!

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
Beşiktaş şampiyon olamaz!!!!

Beşiktaş’tan Eskişehirspor’a kiralık olarak giden Batuhan Karadeniz, çarpıcı açıklamalar yaptı. Denizli'nin gelmesiyle birlikte takımın taktiğinin tamamen değiştiğini söyleyen genç yıldız, "Beşiktaş'ın şampiyon olacağına inanmıyorum" dedi.

news_manset_resim_gn_Batuhan005.jpg

Kanaltürk'e açıklamalar yapan Batuhan, "Beşiktaş’ta, Mustafa Denizli geldiğinden beri genç oyuncu kalmadı. Mustafa hocanın, gençlere önem vermediğini düşünüyorum. Forma bulamayacağımı anlayınca ayrıldım. Hoca, benimle bir konuşma bile yapmadı. A Milli takıma bile seçilmişken oynatılmayacaksam, benimle en azından bir konuşma yapılması lazımdı." diyerek Mustafa Denizli'yi eleştirdi.

Genç oyuncu, "Ertuğrul Sağlam Beşiktaş'tan gitmese takımda forma giymesem bile kalırdım. Beşiktaş’ta bazı futbolcu ağabeylerim var attıkları 5-6 gol sürekli konuşuluyor.Ben 90 dakika, 16 maçta oynasaydım 12 gol atardım. Beşiktaş takımında, o kadar iyi orta sahamız varken o rakamın bile fazla olmadığını düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

"ADAPTE OLMAK ÇOK ZOR"

Batuhan, "Beşiktaş'ın, şampiyon olacağına inanmıyorum. Mustafa hocanın kariyeri var. Gerçekten öyle diyorsa bir bildiği vardır ama o kadar puan kaybettikten sonra şampiyon olabileceğine de inanmıyorum. Mustafa hoca gelir gelmez takımda taktik değişti. Sağda oynayan oyuncu solda, solda oynayan sağda oynatılmaya başlandı. Bunlara adapte olmak çok zor ama inşallah adapte olurlar. Beşiktaş'ın şampiyon olmasını bende isterim. Sonuçta Beşiktaşlı bir topçuyum." sözleri ile ise şaşırttı.

"KULÜBEDE OTURMAK İSTESEYDİM BEŞİKTAŞ'TA OTURURDUM"

Genç oyuncu, "Sözleşmem bitiyordu.O zamanki menajer Sinan Engin, beni odasına çağırdı "Beşiktaş'a para kazandırmadan bir yere gidemezsin" dedi. Beni isteyen 9 kulüp olmasına rağmen imza attım. Kulübede oturmak isteseydim Beşiktaş'ta otururdum" diyerek Eskişehirspor'a oynamak için geldiğinin de altını çizdi.

Ligtv

dogru solemıs cocuk batuhan ı eskısehıre aydını baka bı takıma.......
herhalde takımda genc oyuncu gormek istemıyor o serefsız denızlı........
ben besıktaslıyım ama bu sene ılk 4 e anca gırerler.....yapılan transfere bak yusuf sımsek.................
ulan bne böyle baskanında boyle teknık dırektorunde...................................................................

Batuya YoL Verince Bizim Takım İyice ÇirkinLeşti Onun Amacı eL BeBek GüL Bebek oLmaktı oNsuz oLmaz Hesabı..
Ama Senin Yeteneğine İhtiyacı Yok Bu Takımın eLbet Çıkar aLt Yapıdan Senin Gibi onLarca Ama Bu LafLarını Unutmaz Beşiktaş..
Tümer Gibi oLdun İyice Yakında Beşiktaşa "o" Takım da Dersin Nankör.

Beşiktaş'ın devre arası transfer döneminde sezon sonuna kadar Eskişehirspor'a kiraladığı Batuhan Karadeniz'in, Siyah-beyazlı takımın teknik direktörü Mustafa Denizli ve Beşiktaş'ın bu sezonki şampiyonluk hedefi üzerine açıklamalarda bulunması, Beşiktaş yönetiminin tepkisini çekti.

Denizli'yi eleştiren ve Beşiktaş'ın bu sezon şampiyon olamayacağını söyleyen genç futbolcunun, Siyah-beyazlı yönetim tarafından ifadesinin alınacağı öğrenildi. Şu an için Batuhan ile ilgili bir karar vermedikleri öğrenilen yönetimin, genç oyuncunun yaptığı açıklamalar ile ilgili konuşacağı ve bu açıklamaların gerekçesini sunmasını isteyecekleri bildirildi.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Levent Erdoğan, Batuhan'ın disiplinsiz davranışları ve yanlış hareketlerinin, kendisinin şu anda içinde bulunduğu duruma düşürdüğünü vurguladı.

Erdoğan, Batuhan'ın genç bir oyuncu olmasına rağmen, yaptığı yanlış hareketlerin kendisine zarar vereceğini belirterek, "Batuhan'ın böyle bir açıklamayı neden yaptığını bilmiyorum. Ama kendisiyle bu konuyla ilgili olarak konuşacağız ve bize sunacağı gerekçeler doğrultusunda bu oyuncuyla ilgili bir karar vereceğiz. Kendisi genç bir oyuncu ve bir çok yanlış hareket yapıyor. Türk futbol tarihinde yetenekli ve gelecek vaad eden oyuncuların yaptıkları yanlışlar sonrası, şu anda düştükleri durum herkes tarafından görülüyor. Batuhan bu tür hareketlere devam ederse, Türk futboluna faydalı olamadan kaybolup gider. Geleceği parlak gözüken bir futbolcu olarak, içine düştüğü bu yanlış durum kendisine zarar verececektir" dedi.
http://fanatik.ekolay.net/fanatik/BESIKTAS-Dur-bakalim-Batuhan!_4_Detail_33_123891_4.htm

ahanda suraya yazıyorum batuhan artık bittiiiiii...bir zamanlardaki tarık gibi okan koç gibi o da kendini harcayacak ilk fitili ateşledi....

zaten belliydi paftan cıktıgı ilk zamanlar bile boyle demecler veriyodu
yazık olcak batuhana

artist adamdan topcu kessinLer biLetini gitsin anadoLuya. . .

Batuhan hem saha içi hem de saha dışında (terbiyesiz demiyeyim de) terbiyeLi bi oyuncu değiLdir..
burdaki demecinde haksız mı,hayır ama demesi yanLış..
yetenekLi ama kendini harcıyor o ayrı..

artist adamdamdan bise olmaz kalitesi belli yetenegi ne olursa olsun bise olmaz bundan.... güle güle

Kendını Dunya Starı zannedıyo Sanırım =) Anadolu dan cıkamaz dısarı...

Yükselttıgımız gıbı alabora etmesınıde Bılırız....

Haddini Bil.... Tasman Hala Bizde....

batuhan kimdir ya canı sıkılınca demeçler veriyor..yoksa sene başında Beşiktaşa başkanlık için can atan kulübü satın almaya çalısan azeri iş adamı aslında bizim batuhan mıydı

Geri