dunyanın en ıgrenc yaratıgı bu ınsanlardır

gerçekten çok iğrenç ben bunu öncedende izledim
şerefsiz bunlar...

Ben izlemeye cesaret edemicem valla:ter: Az cok tahmin edebilebiliyorum e cikacagini.:mad:

Allah böylelerini Islah etsin ne diyim....

Ya sen nasıl konu açıyosun bi arama filan yap gözünü seviyim hayır arama yapmadın bari konu hakkın da bir açıklama yap şu bu var de ayrıca abartılcak kadar bir şey yok tabi yaptıkları şey göz ardı edilemez ama o insanlarda çoluk çocuğunun karnını doyurmak için bu işi yapıyor asıl nefret duyulması gerekenler bu zavvallı hayvanların kürklerini 1-2 gecelik giymek için milyarlar veren çoğu kişinin hayran olduğu mankenler her neyse yaptıkları elbet cezasız kalmaz ama burda adamlara kin kusucağına biraz uğraz verip onları kurtar o kadar çok üzülüyorsan...

pc:Video insanlar tarafından derileri vahişece yüzülen hayvanlarla ilgili

Birbirini yok eden bi ırkın, diğer ırklara nasıl davranmasını bekliyosunuz ki?

JUMA kardeş sende pek vicdan falan yok herhalde. bü tür işlerle çoluk çocuk karnı doyurulmaz. sonra karnını doyurduğun o çoluk çocuktan çıkar acısı.

malesef ki kapitalist düzenin getirdiği şeyler para için herşey yapılıyor düzenin tamamen karşısında deilim ama çok can yakan tarafları var bu sadece hayvanlara yapılan kısmı bunu da unutmamamız gerekir dünyada 1 milyar insan açlık çekiyo malesef ve elden bişey gelmiyo bizde düzenin bi parçası olmıcaz mı sonunda??

ya bu nasıl bi iş ya yazık günah hayvanlara giymeyi verin o kürkleride ölürmüsünüz giymeseniz ? talep olmasa bu katliam da olmaz

haklısın arkadasım talep olmasa bu hayvanlara kımse dokunmaz

ya bu sşitede bunun verilmesişnd en artık böööö geldi yaaa yeter abi yaa bıqqınlık geldi walla en sonuncusuna 1001 demiştim buda 1002

tartışmaya gerek yok arkadaşlar. bu dünyada zulmeden her kimse ahirette hakettiğini görecektir. o hayvancağızlar haklarını soracaktır ahirette...

inanmıyorum bunlar insan olamaz yaa insan taklidi yapan hayvanlar desem hayvanların adını lekelerim heralde ne üdüğü belirsiz varlıklar sizi

Geri