dumur durumlar

Aktuğ

Altın Üye
Reaction score
0
- iyi gunler, ben banu, efendim nasil yardimci olabilirim?
- iyi gunler hanim efendi, bir paket yollamak istiyorum
- tabi ki efendim, nereye gondermek istiyorsunuz?
- nereye gonderebilirim ki?
- butun dunya ya efendim
- cidden mi? alaska ya bile gonderebilirmiyim?
- tabi ki efendim...
- oldu o zaman abime bir paket yollicam, kendisi biolojist bilim adamidir..., isi için kimiyasal madde yollicam gerekiyo, alaskada buzdan ba$ka bi sey yokmu?...
- efendim, tehlikeli veya yasa disi bir madde degilse sorun olmaz
- ne tehlikesi...odo-nitrat-carbonat, hidrojen ve tuz yollicam tehlikesi yok... yani karismassa yoktur, ama kari$ipta reaksyon yaparsa patlar...
- tamam beyefendim, abinizin adresini verebilirmisiniz?
- hanimefendi, abimin adresi yok, yani dedim gibi kendisi biolojist, alaskada suyun altinda bir platformda... size ancak koordinatlarini verebilirim...
- bir dakka beyefendi, bi mudure sorim acaba nasil olur...
----------------------------------------
- iyi gunler kredi karti basvurunuz icin aramistim sizi
- tabi buyrun..
- mesleginiz nedir acaba
- hayat kadini
- .. ozel sektor yaziyorum ben..
- o da olur
-----------------------------------------
Olay, bir arkadasimin annesinin gözetmen olarak bulundugu ilkokulu disardan bitirme sinavlarindan birinde gerçeklesiyor.
Disardan bitirme sinavi ya, yagli bagli adamlar da var sinavda.
Gözetmenler sinav sirasinda siralarin arasinda dolasiyorlar.
Tam o sirada gözetmen bakiyor, adamin biri sorularin hiçbirine cevap verememis;aciyor adama.
"Maddenin üç halini yaziniz" sorusunu parmagiyla isaret ediyor ve adamin kulagina egilip cevabi fisildiyor:
"kati,sivi, gaz." Sinav kurulunu dumura ugratan an cevap kagitlari okunurken gerçeklesiyor.
Sorunun cevabi, kagitlarin birinde aynen söyle yer aliyor:Katir, sigir, kaz
------------------------------------------
Hani su IETT'nin yesil otobüsleri var ya; çevreci ve ABS frenli olanlar .Abi gayet güzel bir gün herkes kendi kivaminda ve tadinda yolculuk ederken birden bir telefon sesiyle irkildik. Gazman'inki gibi çaliyodu.Neyse adam çalan telefonu açti ve konusmaya basladi. Biraz argosu rahatsiz ediyordu çevreyi ama, asil rahatsizlik veren kapali olmasi gereken telefonun açik ve kullanilir vaziyette olmasiydi. Tabi çok geçmeden IETT söförünün ikaz sesi duyuldu;
-Beyfendi cep telefonuyla bu otobüste konusmaniz yasak!
Adam hiç iplemeden konusmaya devam etti. Söför tekrar uyardi;
-Beyfendi kime diyorum, cep telefonuyla konusmaniz yasak, aaaa!
Adam hala konusuyor valla hiç tinmiyor. Söför daha fazla dayanamadi bir hisimla el frenini çektigi gibi, caaaart diye durdurdu otobüsü ve herifin tepesine dikildi.
- Kardesim ne laf anlamaz adamsin sen yaaaaa! Bu otobüste cep telefonuyla konusamazssiiiin. Yasak yaaa yasaaaaak!
Söförün bu hiddetli haraketinin ardindan telefonla konusan adam bir an duraksadi ve telefonda konustugu kisiye dönerek;
- Aloo, Hilmi abi benim bu otobüste cep telefonuyla konusmam yasakmis abi. Naapalim abi, tamam sen konus ben sadece dinliyorum aabiii. Cümleten apistik kaldik billa
--------------------------------------------
Cuma namazında farzı kılarken yanımdaki adamın açık unuttuğu cep telefonu çalmaya başladı.
Hocanın "Allahuekber" nidasıyla ruku pozisyonu alırken adam sanırım,
"Yes ya da no, artık nereye denk gelirse gelsin, yeter ki sussun" mantığı ile telefona hızlıca vurdu.
Maalesef "yes"e denk gelmiş. Biz selam vermek için oturmuşken telefon bağıra bağıra konuşmaya başladı:
"Aloğğ aloğğğ! Samiii aloğğğ! Ne o lan namazda mısın? Alooğğ! Utanmıyo musun lan bi de namaza gidiyosun?
Cemaat, bu şerefsizin bana 250 milyon kira borcu var, kaç ay oldu ödemedi.
Bunun namazı kabul olmaz, sizin de olmaz bu dalla..." derken adam namazı kesip telefonu kapattı.
Telefondaki adamın kehaneti ön ve arkadaki 2 saf için tuttu.
Gülmekten veya kendini sıkmaktan gözünden yaş akanlar oldu. Sen affet yarabbim. O neydi öyle yaa!

alıntıdır....

Eline sağlık..

hehe güzel okumuştum bunları bi yerlerde eline sağlık

harbiden dumur bi waziyet :D uzak olsun benden :) yerin dibine girerim walla :D

Geri