Meira bavul topluyor!

Titanik19

Banned
Reaction score
0
Meira bavul topluyor! Portekizli oyuncunun, Rusya’nın Zenit takımı ile anlaştığı ve en geç 10 gün içinde Galatasaray’dan ayrılacağı ileri sürüldü.

Portekizli oyuncunun, Rusya’nın Zenit takımı ile anlaştığı ve en geç 10 gün içinde Galatasaray’dan ayrılacağı ileri sürüldü. Meira’nın gitmek için yönetime başvurduğu belirtilirken, iki kulübün önümüzdeki hafta masaya oturacağı öğrenildi

Galatasaray camiası Bordeaux zaferinin keyfini çıkarırken, bir süredir Rusya’nın Zenit takımı ile görüşmeler yapan Portekizli oyuncu Meira’nın Türkiye’den ayrılmaya karar verdiği öğrenildi.
Sarı-kırmızılı yönetim, Portekizli oyuncu için her fırsatta kendilerine resmi bir başvuru olmadığını belirtmesine rağmen Meira’nın menajerinin Rus kulübüyle her konuda anlaşmaya vardığı bildirildi.
Meira’nın yöneticilerle de yaptığı görüşmede “Zenit çok cazip bir teklif getirdi. Bana izin verin, gideyim” dediği belirtildi. Sezon başında Stuttgart’tan 5 milyon euroya transfer edilen Portekizli oyuncu için Zenit’in Galatasaray’a 6 milyon euro ödeyeceği kaydedildi.

25g3s0h.jpg

Fikir değiştirdiler
Büyük umutlarla alınan ancak istenilen performansı veremeyen Meira’yı ilk planda Servet ve Emre Güngör’ün sakatlıkları nedeniyle göndermeye sıcak bakmayan Galatasaray Yönetimi’nin, bu oyuncunun son maçlarda ciddi hatalar yapması ve konsantrasyonunu tamamen kaybetmesi nedeniyle fikrini değiştirdiği de öğrenildi. Teknik Direktör Bülent Korkmaz’ın da bu konuda “Kafası rahat olmayan oyuncudan verim alamayız. Meira tabii ki çok önemli bir isim. Ancak şartlar böyle gerektiriyorsa gidebilir” yorumunda bulunduğu bildirildi.

Konyaspor maçında sonra Zenit ile Galatasaray’ın, Meira konusunda masaya oturmasının beklendiği ve Portekizli oyuncunun en geç 10 gün içinde Rusya’ya gidebileceği kaydedildi.

milliyet

meira aslında iyi bir oyuncuydu ama bekleneni vermedi tam anlamıyla üstüne skibbeninde gitmesi zaten stutgarttan gelmişti hocanın alman olması birazda işine geliyordu anlaşabilme açısında skibbe gönderildiğindede tesislerde aşırı reaksyon ve tepki vermişti bu da onun sonunu hazırladı sezon sonunda büyük olasılıkla gönderileceği kesinleşti...

Gidene her zaman kapımız açıktır özelliklede beklenenin beşte birini

verememiş bir futbolcuya kimse kal demez diye düşünüyorum bilgi için tşk.

Arkasına biLe bakmasın hatta.. Uçak biLetini biLe ben aLırım yeterki gitsin..

yörüsün gitsin ya. ben olsam onu kocael macından sonra kovardım değil satmak... taner 42 metre top sürdü üstüne üstüne. meirada taktı geri vitese 42 metre geri geri koştu. bunu hangi aklı selim bi defans oyuncusu yapar ya. bordo macında kalecile meira sabrinin ayaklarını öpüodu. böyle problemli insanların değil galatasarayda ülkemizde işi yok. ben herzaman altyapıdan, yerli futbolcudan yanayım. umarım semih kaya o bolgede basarılı olur. bide murat akca var. yani defansın gelecegi emin ellerde mühim olan onlara şans tanımak...

Baroş,KeweLL,Meira transfer ediLdiğinde bunLardan sadece Meira iş yapar dediLer di,BeğenmedikLeri Baroş goL kraLı beğenmedikLeri KeweLL gaLatasaray'ı defaLarca ipten aLdı,Meira ne yaptı ??Ruhsuz adamın bu takımda işi yok Ümit'i ve Nonda'yıda götür yanında Zenit'e.By By

bu adamı şimdilik elinizde tutmalısınız..uefa kupsı ve lig bitinceye kadar.servet ve emre güngör sakat..kimi oynatmayı düşünüyorsunuz:)

Futbol hayatında başarılar....

Geri