Dua Etmek Yasaktır (!)

çok iyi oLdu neden mi?
bu üLkede dua eden müsLüman bir Türk kaLeci (haLa daha Süper Lig'de oynamaktadır) öLesiye dayak yemiştir,Türk teknik direktörünün tuttuğu adamLar tarafından..
Hakan Şükür'ün üstüne ne kadar gidiLdi?
Oysa ALex,LincoLn dua ederken ne kadar da sempatikLer öyLe değiL mi???

İşte bu adaLetsizLiğin ortadan kaLkması için maaLesef buna oLumLu bakıyorum..
Kimse de kusuruma bakmasın..
Dua eden futboLcuLar içinden etsin..

Bi kere adam içinden eder o na sen karışamazsın ki şu mübarek Ramazan da illa küfür istiyorlar ya

Futbolda Siyasette olamaz - Dinde olamaz .
Fifa ve Uefa ortak karar alarak nasılki Siyasi simgeleri yasakladıysa - Dini Sembolleride Futbolda yasaklıyor .

Mesela Kaka Gol attıktan sonra Formasını sıyırıp altındaki - I belong to Jesus -
iSa'ya inanıyorum - yada - İsa'nın istediklerini yapıyorum ( yerine getiriyorum ) Yazılı bir Tişört giyer .
Bu I belong to Jesus yazısı ABD'De tarikat olan - Evangelist - diye adlandırılan grubun daha çok kullandığı bir terimdir .
Zaten Kaka'da Evangelisttir .

Bu tür Tarikatlarede Kaymış kişilerin Taraftar toplamak için yatıkları Şovlarında önüne geçilecek .

Bu konu yaklaşık 8-10 aydır gündemde .
Ben kuralı çok iyi buluyorum .
Futboldan Siyaset ekseni çıkartıldığı gibi
Din eksenide çıkartılmalı .

ikiside hassas konu çünkü

Tr'de de stadyumlara türbanlı kadınlar giremez diye bir yasak getirilirse hiç şaşırmam doğrusu :hhmanD

İnsanLarın İnançLarına ELbette Yasak GetireLemez Dua Etmek İsteyen Bir ŞekiLde Eder Fakat Burda Sorun Yasak Getirmeye ÇaLışıLması.
Zorda KaLdığımızda, Herhangi Birşey İstediğimizde YaratıLış Gereği İnandığımız Kudrete Sığınırız.
FutboLcuLarda Sahada Dua EdebiLir Bu Çok NormaL Birşey Herkes Heryerde EdebiLir.
Bu İnsanın RahatLamasını, MutLu oLmasını SağLar.
Forma ALtından Mesaj Verme iLe Dua Etmek Arasında DağLar Var Yani VeriLen Örneği Bu oLaya Neden oLarak Gösteremezsiniz.
Masumca EdiLen Bir Dua KaLdı ki Her Dinde de Büyük Önemi Vardır Sadece MüsLümanLık oLarak DüşünmeyeLim.
FİFA Büyük TepkiLerLe Karşı Karşıya KaLabiLir.

hristiyan dünyası ; kendi içinde islamı durduramadığından kendi topçusunuda duasız bırakmak telaşında.. bütün mesele islamolan başarılı futbolcuların son zamanlara gerçekten üst seviyede top koşturmalarında. ribery,anelka, hamit-tuncay- daha bir sürü isim ıstavroz çıkartan hristiyan topçudan daha üst isimler olmaya başladı bu da bir etken oldu ...

Geri