DTP'li şehit babası askere sahip çıktı

ecstasy

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaction score
0
DTP'li şehit babası askere sahip çıktı

Asker ve polis aleyhine slogan atanlara acılı babadan Kürtçe uyarı

sehitdtpkuc.jpg

Tokat'ın Reşadiye İlçesi'ndeki hain saldırıda şehit düşen askerlerden jandarma er Yakup Mutlu, memleketi Muş'ta gözyaşları arasında toprağa verildi. DTP'li Şehit babası Kazım Mutlu, törende asker ve polis aleyhine slogan atan vatandaşlara Kürtçe seslenip slogan atmamalarını isteyerek, "Benim oğlum şehit oldu. Vatan sağ olsun" dedi.

Şeyma MARAL / MUŞ (AHT)

Tokat'ın Reşadiye İlçesi'nde teröristlerce düzenlenen hain saldırıda şehit düşen Yakup Mutlu'nun cenazesi, uçakla Muş Havaalanı'na getirildi. Naaşı ambulansla baba ocağı olan Bulanık İlçesi Örenkent Köyü'ne getirilen Yakup Mutlu için bir tören düzenlendi. Muş Valisi Erdoğan Bektaş, Muş Garnizon Komutanı Tuğgeneral Burhanettin Aktı, Tatvan Tugay Komutanı Tuğgeneral Halit Günbatar, kamu kurum amirleri ve çok sayıda vatandaşın katıldığı törende, ilk olarak şehidin özgeçmişi okundu. İstihbarat Binbaşı Aydın Bülbül tarafından yapılan konuşmanın ardından, İl Müftü Vekili Feyat Asya tarafından şehidin cenaze namazı kılındı.Terhisine 84 gün kalan ve 10 kardeşli bir ailenin çocuğu olan nişanlı Yakup Mutlu'nun cenazesi, köy mezarlığında gözyaşları arasında toprağa verildi.

''BİZ BURADA ASKERİ, POLİSİ SUÇLAMIYORUZ, ONLARIN SUÇU YOK''

Kar yağışı altında yapılan cenaze töreninde aile fertleri gözyaşlarına hakim olamazken, şehidin babası DTP'li Kazım Mutlu, asker ve polis aleyhine sologan atan halka Kürtçe seslenerek, "Benim oğlum şehit oldu, vatan sağ olsun. Sizden rica ediyorum, kesinlikle slogan atmayın. Törenimizin güzel bir şekilde geçmesini istiyorum" diye konuştu. ''Biz burada askeri, polisi suçlamıyoruz.

Onların suçu yok. Vatan sağ olsun. Metanetli olmamız lazım. Kanın durmasını istiyoruz'' diyen Mutlu, ''Ateş düştüğü yeri yaktı. 7 askerimiz şehit oldu. Üzüntülüyüz. Başka ana babalar ağlamasın. Bahçeli ve Deniz Baykal bu acıyı yaşamıyor. Çünkü askere giden çocukları yok. Bizim çocuklarımız şehit oluyor. Biz barış istiyoruz'' dedi.

KAYNAK

Ekli dosyalar

• sehitdtpkuc.jpg
    sehitdtpkuc.jpg
    4.6 KB · Görüntüleme: 67
eğer bu haber doğru ise demekki bişiler değişiyor ülkemde

DTP li askerime ve polisime sahip çıkmış :huh:

hem dtpli hemde oglunu askere gonderıyor!!!!! ınsanım cahil olmasın!!!!

ALlah yardımcımız olsun.Mekanı cennettir umuyoruz.
Birde kürtler şehid vermez diyorlar.Umarım bununla beraber susarlar.
Tabi Dtp yi kapatsalar daha iyi olur hatta mükemmel olur.
Vatan uğruna savaşmış sonuçta ne diyelim
Her zaman barıştan yanayız.Yeterki analar ağlamasın artık...

askere gönderme gönüllülük esasına göre olsa bak bakalım gönderirmiydi oğlunu.
ctpftp arkadaşım ne güzel söylemiş : "Bunun altından bir oyun çıkmasa bari" demekle.

hem dtpli hemde oglunu askere gonderıyor!!!!! ınsanım cahil olmasın!!!!

Sen SS Kuralını Bilmiyorsun Herhalde Zamanı Geldimi Öğrenirsin

Askere Gitmek Her Türk Vatandaşının Görevidir Türkün Demiyorum Dikkat Et Bu Ülkede Yaşıyorsa SS Kuralı Çerçevesinde Gideceksin Ya Kaçacaksın Kaç 80 Yaşında Yine Askere Gideceksin

ALlah yardımcımız olsun.Mekanı cennettir umuyoruz.
Birde kürtler şehid vermez diyorlar.Umarım bununla beraber susarlar.
Tabi Dtp yi kapatsalar daha iyi olur hatta mükemmel olur.
Vatan uğruna savaşmış sonuçta ne diyelim
Her zaman barıştan yanayız.Yeterki analar ağlamasın artık...

Türkiye Devletine Türkiye Toprağına Türk Askerine Polisine 20 Yılı Aşkın Süredir Bir Saldırı var Bu Saldırı Hem İçerden Hem Dışarıdan Bunu Yapan Kim olmuş Önemlimi İster Amerikalı Olsun İster Alman İster Yunan İster Ermeni İster Kürt İster Türk Şimdi Türkiye Ne Yapsın Kendinimi Savunsun Bu Hain saldıraya :Karşı Yoksa Aman Analar Ağlamasın Diye Gelin Ne İstiyorsunuz Alın verelim Size mi Diyelim Benim Şehidimin anası Ağlar İçin İçin Ağlar Ama Başı Diktir Gururludur Bu ülke için Evladını Şehit vermiştir Şehit Anasıdır Asıl Siz Benim Şehidimin Anasını Ne Zaman Ağlatırsınız Biliyormusunuz Kanı Bozuk Vatan hainlerinin anasıyla Aynı Kefeye Koyduğunuz Zaman Ağlatırsınız

Bu Ülke Geçmiştede Şehit Vermiştir Vatanı için Şimdide veriyor yarınde verecektir Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez

Amerikanın Sahneye Koyduğu Oyunu Türkiye Oynayanların Kullandığı Cümlere Bizim Karnımız Tok

Ayrıca Babası DTP li Filan Önemli Değil O Türkiyenin Şehidi Bizim Şehidimiz Diğerlerinden Farkı Yok Allah Rahmet Eylesin

Geri