sedatdunya
Banned
- Reaction score
- 0
Yaşasın DTP.Türkiyede dtp dışında hak parti yoktur.
şimdiye kadar DTP nin ne eşkiyalığını gördünüz lan böle konuşuyonuz ne yaptılarsa hep eşkiyadır diyenler yaptı hep akp ve yandaşları taptı ama dtp nin üzerine yıktılar.bende bir DTP liyim ve DTP li olduğum için gurur duyuyorum çekemeyenler başlarını duvarlara vursunlar.Biz kürtler hep vardık hepte var olacaz.........
şimdiye kadar DTP nin ne eşkiyalığını gördünüz lan böle konuşuyonuz ne yaptılarsa hep eşkiyadır diyenler yaptı hep akp ve yandaşları taptı ama dtp nin üzerine yıktılar.bende bir DTP liyim ve DTP li olduğum için gurur duyuyorum çekemeyenler başlarını duvarlara vursunlar.Biz kürtler hep vardık hepte var olacaz.........
DTP nin kimlere hizmet ettigini,hemen hemen herkes biliyor.
sizin gibi üc bes kendini bilmez..(ayni DTP gibi )dis güclerin kullandigi zavalilardan baska birsey deyilsiniz.amerika ve avrupa emperyalizmin sizlere (DTP) verdigi bölücü görevi yapmaya calisiyorsunuz.sizin gibilerin Türk Kürt ayrimciligi görevini üstlendigini bilmeyen kalmadi..sizin gibi usaklarin,hainlerin, unuttugu birsey var..bizler Kürt olsun Türk olsun vs,vs, bizler kardesiz..bizlerin birligini ne senin gibi hainler ne amerika gibi pis emelleri olan devletler bozar.
~SiLenT ScЯeaM~;4197847' Alıntı:Akşam Akşam Adamı DeLi Ettiniz.
Atın Şu Kürt KimLiğinizi.KeLime OyunLarı Yapmayın
Burda Bana Dtp'yi DestekLeyen Şerefsizin Dağdaki Onun Bunun ÇocukLarından Farkı Yoktur.
Hepinizin Sonu Aynı oLucak Ama.
sen kime hain diyon asıl hain olan o mesajı orada yayınlayandır.mademki türkiyede herkez kardeş biz kürtleri veya başka ırkları kötüleyecek yazılar yayınlanmasın.
zoruna gitti dimi
şerefsiz senin gibi satılıklardır sizin sonunuzuda görecez dağdakilerin çocuğu....
~SiLenT ScЯeaM~;4197987' Alıntı:
3 Noktayı TamamLıyım Hemen.
DağdakiLerin Çocuğunu Koynundaki Karısını Evdeki Anasını...
Bu Üç Noktayıda TamamLayan TamamLar Artık :goz:
Tekrar SöyLüyorum TeröristLerin Ve YandaşLarının Sonu Bu İtLer Gibi oLcak :goz:
Yüzünüze tükürsem Yarabbi çok Şükür diyeceksiniz